Obton bliver endnu grønnere

Med et nyt visuelt design og relancering af hjemmeside, tager Obton yderligere skridt på vejen mod en grønnere fremtid

Som led i en øget indsats for den grønne omstilling, præsenterer Obton nyt logo, nye farver og en relancering af hjemmesiden. Hovedfokus er fortsat på den gode investering og risikospredning, men med det nye design markerer Obton et ønske om at få endnu flere med i indsatsen for en bæredygtig udvikling, fortæller investeringsdirektør Oliver Peters:

”Som investeringsfirma med speciale i solenergi har Obton allerede i 10 år gået forrest i den grønne omstilling. Den position vil vi gerne blive endnu bedre til at benytte. Derfor lancerer vi nu en ny visuel identitet, der med grønne farver og et solpanel i logoet tydeligere afspejler vores grønne profil. Samtidig vil man på vores hjemmeside finde endnu flere artikler, der handler om tendenser inden for bæredygtighed og grøn energi. Vi ændrer ikke forretningsmodel og har fortsat samme fokus på afkast og risikospredning som hidtil. Men vi vil gerne styrke vores indsats for at udbrede viden og interesse for solenergi.”

At gøre en forskel

Med over 600 europæiske solprojekter har Obtons mange investorer længe set solenergi som en god investering, hvor man samtidig er med til at nedbringe verdens CO2-forbrug. Og interessen stiger fortsat.

”Hos både investorer og samarbejdspartnere mærker vi et tydeligt ønske om at agere mere bæredygtigt og skrue op for de aktiviteter, der bidrager til den grønne omstilling. Det er fantastisk at opleve så mange mennesker, der brænder for at gøre en forskel med deres investering. Det vil vi gerne bakke op om – både visuelt og i handling,” afslutter Oliver Peters.

Obtons første danske solcellepark får grønt lys af Skanderborg Kommune

Byrådet i Skanderborg Kommune har netop godkendt etableringen af Østerskov Solenergipark mellem Låsby og Galten. Solcelleparken er en vigtig milepæl for Obton A/S, der har flere danske solprojekter på vej.

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

Obton vinder tarif til to nye solprojekter i Irland

Obton er netop blevet tildelt kontrakter på to solprojekter via den irske støtteordning Renewable Electric Support Scheme (RESS 3).

Obton rykker ind på det svenske solmarked

Sammen med en stærk, svensk partner har Obton netop sikret sig rettighederne til at opføre sin første solcellepark i Sverige. Samarbejdsaftale om flere energiprojekter er på plads.