Om Obton

Obton er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe høje og stabile afkast gennem investering i solcelleparker og vindmøller. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at lokalisere og udvælge de bedste projekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas 10 største investorer i solenergi og står i alt bag mere end 500 energiprojekter, der leverer grøn strøm til over 130.000 husstande. Det gør os til Danmarks største udbyder med over DKK 10 mia. under administration på vegne af mere end 2.000 investorer.

Formålet med vores projekter er at tilbyde et solidt alternativ til fx volatile aktier og lavt forrentede obligationer. Det forudsigelige cash flow fra sol- og vindenergi kendetegnes ved at være uafhængigt af finansmarkedet. Hermed opnår vores investorer risikospredning og en forrentning, der set over en årrække er højere end det historiske afkast på aktiemarkederne.

 

Læs mere i vores intropakke

DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

En solid track record

Hos Obton har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores investorer. Med en portefølje på i dag mere end 500 energiprojekter, har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på kun -1,2% for den samlede portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler således for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Vores solide track record kommer bl.a. til udtryk ved, at halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang. Derudover svarer hele 89,31% af investorerne i vores årlige tilfredshedsundersøgelse, at de oplever, at vi som investeringspartner lever op til deres forventninger, ligesom at 87,42% kunne finde på at anbefale Obton til andre.

 

Book en uforpligtende gennemgang 

Vi har over 500 europæiske energiprojekter

Total kapicitet: 504 MW

Hvorfor vælge at investere sammen med Obton?

 • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker og vindmøller. Det betyder, at vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

 • Vi forvalter allerede en portefølje på over 500 energiprojekter i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

 • Vi lægger vægt på at yde en fremragende kundeservice og på at sikre fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende informeres om din investering.

 • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Dermed skal vi overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere

Mission, vision og værdier

Vores mission

Vi giver mennesker nye muligheder
- et højt og stabilt afkast

Vores vision

Vi vil være Danmarks stærkeste investeringsalternativ:
- De stærkeste produkter
- De stærkeste medarbejdere
- De stærkeste investorer

Vores værdier

- Flid
- Glæde
- Handlekraft
- Vindermentalitet

Se vores aktuelle projekter

Vindenergi Windpark

Den vellykkede forgænger til Windpark II, der er baseret på driften af 5 tyske vindmøller.

 • Projektsum på DKK 297 mio.
 • Mere end 80 investorer
 • Egenkapital på DKK 98 mio. 
 • Forventet gns. afkast på 8%
Fuldtegnet

Solenergi Balance

En af de vellykkede forgængere til Solenergi Stabil baseret på en stor portefølje med flere solcelleparker.

 • Projektsum på DKK 1,6 mia.
 • Omkring 300 investorer
 • Egenkapital på DKK 422 mio. 
 • Forventet gns. afkast på 9,2%
Fuldtegnet

Deltag i et af vores infomøder

På vores informationsmøder får du indsigt i det aktuelle investeringsmarked samt i vores investeringskoncept og aktuelle projekter. Efter præsentationen er der mulighed for at stille spørgsmål, og vi slutter aftenen af med en god middag. Deltagelse er gratis og uforpligtende.