Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe  adgang til afkast gennem investering i solcelleparker og battery storage-projekter. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste energiprojekter på markedet.

Obton Forvaltning A/S' 4.500 investorer ejer mere end 1.550 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 29 mia.

Vi samarbejder med Obton A/S, der hjælper med driften af energiprojekterne. Obton A/S har medarbejdere placeret i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Irland, Polen, Ungarn, Japan og Taiwan. Det sikrer nærhed og effektiv drift af alle anlæggene.   

Gennem vores investeringsprodukter tilbyder vi et supplement til aktier og obligationer, der kan være med til at øge risikospredningen i din investeringsportefølje.

Læs mere i vores intropakke

Medarbejdere
DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

Video: Solcellepark i Tyskland ejet af Stabil-fonden

Nyheder

Obtons første danske solcellepark får grønt lys af Skanderborg Kommune

Byrådet i Skanderborg Kommune har netop godkendt etableringen af Østerskov Solenergipark mellem Låsby og Galten. Solcelleparken er en vigtig milepæl for Obton A/S, der har flere danske solprojekter på vej.

Udfordrende 2023 for Obton – vækstplaner er dog uforandrede

Obton mødte flere benspænd i 2023, der bød på underskud og tilbagegang i omsætningen. Men de strategiske ambitioner for fremtiden fastholdes.

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

En solid track record

Hos Obton Forvaltning A/S har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores semiprofessionelle og professionelle investorer. Med en portefølje på mere end 1.550 solcelleparker har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på den samlede sol-portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos os.

Se nøgletal fra referenceprojekter

Hvorfor investere med Obton Forvaltning A/S?

  • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

  • Vi forvalter en portefølje på over 1.550 solcelleparker i Europa, Asien, Australien og Canada, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

  • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

  • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere