Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe stabile afkast gennem investering i solcelleparker. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste projekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 1.400 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 26 mia. Det gør os til Danmarks største udbyder med flere end 4.000 investorer. Udover hovedkontoret i Aarhus har vi også kontorer i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Irland, Ungarn, Grækenland, Japan og Taiwan. 

Gennem vores projekter tilbyder vi et solidt alternativ til volatile aktier og obligationer. Det forudsigelige cash flow fra solenergi er uafhængigt af finansmarkedet. Dermed opnår vores investorer risikospredning og en attraktiv forrentning over en årrække.

Læs mere i vores intropakke

Medarbejdere
DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

Video fra Obtons største solcellepark i Tyskland

Nyheder

Største taganlæg i Obtons historie sat i drift

Taganlægget er placeret på et stort logistikcenter i den hollandske by Veendam nær Groningen.

Obton overtager fire energispecialister fra konsulentfirmaet Brinckmann

Obton A/S satser på udvikling af solcelleparker i Danmark og ansætter derfor fire nye specialister på området.

Obton ansætter direktør for partnerskabsaftaler

Jens Kronvold Sørensen er startet i en nyoprettet stilling, hvor han skal stå i spidsen for at etablere en ny distributionskanal for solinvesteringer via partnerskabsaftaler i ind- og udland.

En solid track record

Hos Obton Forvaltning A/S har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores semiprofessionelle og professionelle investorer. Med en portefølje på mere end 1.400 solcelleparker har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på den samlede sol-portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos os. 94% af investorerne svarer i vores årlige tilfredshedsundersøgelse, at vi som investeringspartner lever op til deres forventninger, og 93% af investorerne i Obton Forvaltnings solfonde svarer, at de kunne finde på at anbefale os til andre.

Se nøgletal fra referenceprojekter

Vi har 1.400 solcelleparker

Total kapacitet: 1.685 MWp

 

Hvorfor investere med Obton Forvaltning A/S?

  • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

  • Vi forvalter allerede en portefølje på over 1.400 solcelleparker i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

  • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

  • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere