Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe  adgang til afkast gennem investering i solcelleparker og battery storage-projekter. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste energiprojekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 1.500 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 26 mia. Det gør os til Danmarks største udbyder med flere end 4.500 investorer. Udover hovedkontoret i Aarhus har vi også kontorer i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Irland, Polen, Ungarn, Japan og Taiwan. 

Gennem vores projekter tilbyder vi et supplement til aktier og obligationer, der kan være med til at øge risikospredningen i din investeringsportefølje.

Læs mere i vores intropakke

Medarbejdere
DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

Video fra Obtons største solcellepark i Tyskland

Nyheder

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

Obton vinder tarif til to nye solprojekter i Irland

Obton er netop blevet tildelt kontrakter på to solprojekter via den irske støtteordning Renewable Electric Support Scheme (RESS 3).

Obton rykker ind på det svenske solmarked

Sammen med en stærk, svensk partner har Obton netop sikret sig rettighederne til at opføre sin første solcellepark i Sverige. Samarbejdsaftale om flere energiprojekter er på plads.

En solid track record

Hos Obton Forvaltning A/S har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores semiprofessionelle og professionelle investorer. Med en portefølje på mere end 1.500 solcelleparker har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på den samlede sol-portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos os, og 86% af investorerne i Obton Forvaltnings solfonde svarer, at de kunne finde på at anbefale os til andre.

Se nøgletal fra referenceprojekter

Hvorfor investere med Obton Forvaltning A/S?

  • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

  • Vi forvalter allerede en portefølje på over 1.500 solcelleparker i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

  • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

  • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere