Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe nem adgang til afkast gennem investering i solcelleparker. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste projekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 1.400 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 26 mia. Det gør os til Danmarks største udbyder med flere end 4.200 investorer. Udover hovedkontoret i Aarhus har vi også kontorer i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Irland, Ungarn, Japan og Taiwan. 

Gennem vores projekter tilbyder vi et supplement til aktier og obligationer, der kan være med til at øge risikospredningen i din investeringsportefølje.

Læs mere i vores intropakke

Medarbejdere
DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

Video fra Obtons største solcellepark i Tyskland

Nyheder

Stabil-fonden sat til salg

Bestyrelsen i solfonden Obton Stabil har valgt at afsøge mulighederne for at frasælge hele fonden. FIH Partners er hyret til at finde potentielle købere.

Obton lancerer ny batterifond

Som de første i Danmark lancerer Obton et helt nyt investeringskoncept, hvor danske investorer har mulighed for at tjene penge på lagring af energi. Det er et marked med et kæmpestort potentiale, siger CEO Anders Marcus.

Største taganlæg i Obtons historie sat i drift

Taganlægget er placeret på et stort logistikcenter i den hollandske by Veendam nær Groningen.

En solid track record

Hos Obton Forvaltning A/S har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores semiprofessionelle og professionelle investorer. Med en portefølje på mere end 1.400 solcelleparker har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på den samlede sol-portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos os, og 86% af investorerne i Obton Forvaltnings solfonde svarer, at de kunne finde på at anbefale os til andre.

Se nøgletal fra referenceprojekter

Vi har 1.400 solcelleparker

Total kapacitet: 1.728 MWp

 

Hvorfor investere med Obton Forvaltning A/S?

  • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

  • Vi forvalter allerede en portefølje på over 1.400 solcelleparker i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

  • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

  • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere