Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe nem adgang til afkast gennem investering i solcelleparker. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste projekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 1.400 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 26 mia. Det gør os til Danmarks største udbyder med flere end 4.200 investorer. Udover hovedkontoret i Aarhus har vi også kontorer i Frankrig, Italien, Tyskland, Østrig, Irland, Ungarn, Japan og Taiwan. 

Gennem vores projekter tilbyder vi et supplement til aktier og obligationer, der kan være med til at øge risikospredningen i din investeringsportefølje.

Læs mere i vores intropakke

Medarbejdere
DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

Video fra Obtons største solcellepark i Tyskland

Nyheder

Obton sælger fransk solprojekt til Ingka Investments

Obton har udviklet rettighederne til solcelleparken og videresælger nu projektet i Ready-to-build-stadiet. Obton vil stadig fungere som rådgiver i anlægsfasen.

Obton leverer tilfredsstillende årsregnskab trods udfordringer i 2022

Obton har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2022, der viser et driftsresultat på 321 mio. kr. Samtidig steg omsætningen med hele 73 pct. til 1,1 mia. kr.

Obton lancerer endnu en batterifond

I Obtons nyeste fond, Obton Scale, kan danske investorer igen blive en del af et unikt investeringskoncept, hvor indtjeningen kommer fra lagring af energi i store batteriparker.

En solid track record

Hos Obton Forvaltning A/S har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores semiprofessionelle og professionelle investorer. Med en portefølje på mere end 1.400 solcelleparker har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på den samlede sol-portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos os, og 86% af investorerne i Obton Forvaltnings solfonde svarer, at de kunne finde på at anbefale os til andre.

Se nøgletal fra referenceprojekter

Vi har 1.400 solcelleparker

Total kapacitet: 1.728 MWp

 

Hvorfor investere med Obton Forvaltning A/S?

  • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

  • Vi forvalter allerede en portefølje på over 1.400 solcelleparker i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

  • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

  • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere