Cookiepolitik

Formål med websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Funktionalitet:
Nødvendige cookies, som sikrer tekniske funktioner - fx at du har logget ind på investorportalen eller har afvist cookies.

Præferencecookies, som husker dine valg og indstillinger.

Analyseformål:
Trafikmåling, så vi blandt andet ved, hvor mange, der besøger vores site.

Drifts- og optimeringscookies, som hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen, fordi vi kan analysere, hvordan siden findes, bruges, og af hvilken type brugere.

Målrettet marketing, så vi kan tilpasse og forbedre vores markedsføring og gøre den mere relevant for vores brugere.

Anonym tracking til marketingbrug på tværs af websites, så vi kan få en bedre idé om, hvilken type brugere, vi har, og hvilket mønster vores brugere har.


Hvem sætter cookies på websitet?

1. parts cookies sættes af:

Obton Forvaltning
Prismet
Silkeborgvej 2
DK-8000 Aarhus
+ 45 86 26 12 00

3. parts cookies sættes af:

  • Google Analytics
  • Autopilot HQ
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Microsoft
  • Sleeknote
  • Vimeo
  • Snowplow Analytics
  • ClickDimension
  • Adform

 

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Obton Forvaltning
Prismet
Silkeborgvej 2
DK-8000 Aarhus
+45 86 26 12 00
CVR.: 38733605

Hjemmesideejeren er ansvarlig efter dansk ret for cookies eller lignende teknologier i forbindelse med brug af nærværende hjemmeside.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Hvor længe opbevares cookies?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os

Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken omfatter behandlingen af personoplysninger om besøgende på hjemmesiden Obton.com


Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Obton Forvaltning
Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C
obton@obton.com
+45 86 26 12 00
cvr.: 38733605


Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren

Vi har ikke en databeskyttelsesrådgiver. Vi har derimod en person, der er ansvarlig for alle spørgsmål vedrørende Obtons anvendelse af personoplysninger: gdpr@obton.com.

Formålene med behandlingen og retsgrundlaget

Personoplysninger bruges først og fremmest til få et større kendskab til hjemmesidebrugernes interesser. Vi indsamler således oplysninger om dig, så vi kan vise dig relevant indhold og markedsføringsmateriale.

Vi behandler personoplysninger på baggrund af dit samtykke. Vi indsamler således aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe et produkt eller deltage i en undersøgelse, hentet en guide, deltaget i en konkurrence eller fået adgang til beskyttet indhold mv.

Kategorier af personoplysninger

Vi indsamler almindelige personoplysninger gennem hjemmesiden såsom navn, mail og adresse samt interesser i relation til vores service.

Modtagere eller kategorier af modtagere

Personoplysningerne deles med tredjeparter, der hjælper os med at analysere personoplysningerne, så vi kan målrette vores markedsføring. Eksempelvis bruger vi personoplysninger fra hjemmesiden til at sikre, at vi sender markedsføring ud til lignende personer gennem Facebook.

Personoplysningerne behandles desuden på vores vegne af vores it-leverandører (databehandlere).


Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

Vi sender personoplysninger til tredjelande udenfor EU. Grundlaget er EU – U.S. Privacy Shield, hvis ikke det sker på baggrund af EU-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse.
 

Hvor dine personoplysninger stammer fra

Personoplysningerne stammer fra hjemmesiden. Vi kombinerer personoplysninger fra hjemmesiden med generelle oplysninger om lignende personer gennem analysetjenester og sociale medier for at danne os et bedre billede af dine interesser.


Opbevaring af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i to år efter de cookies, der indsamler personoplysningerne er slettet. Sletning sker dog så snart, du måtte bede om det, hvis vi efter databeskyttelsesforordningen er forpligtede til det.

Samtykke opbevares i fem år, efter det senest er anvendt, da vi er forpligtede til at kunne dokumentere, at du har givet samtykke, og da forældelsesfristen for overtrædelse af databeskyttelsesforordningen er fem år.

Automatiske afgørelser, herunder profilering

Vi anvender ikke automatiske afgørelser, herunder profilering.
 

Retten til at trække samtykke tilbage

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ændre dine indstillinger i vores cookiebanner.

Dine rettigheder

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os (se ovenfor).

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret) - Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Ret til berigtigelse (rettelse) - Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning - I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse - Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
     
Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk