Solar Safe

Investér i en fond, der udvikler, indkøber og drifter store solcelleparker verden over. Med en investering i Solar Safe får du et forventet gns. årligt afkast på 5% (IRR) og forventeligt hele din hovedstol tilbage efter 8-10 år.

Obton Forvaltning A/S udbyder Solar Safe til dig, der går efter en stabil investering fra produktion af grøn strøm. Du får en investering med årligt udbyttebetaling efter det første fulde driftsår af solcelleparkerne i porteføljen (forventet 2023).

Tidshorisonten er på 8-10 år, hvorefter du får hele din hovedstol tilbage. Det sker, når hele fonden forventeligt bliver solgt til en eller flere institutionelle investorer som fx en pensionskasse eller en stor international aktør. 


Kendetegn for Solar Safe:

 • Forventet løbetid på 8-10 år
 • Forventet gns. årligt afkast på 5% (IRR) efter første fulde driftsår (forventet 2023)
 • Udbetaling af årligt udbytte
 • Mulighed for at investere med private frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler
 • Investering med CO2-reducerende effekt i form af grøn strømproduktion
 • Investering, der ikke korrelerer med de finansielle markeder
 • 4.200 andre investorer har allerede investeret i vores øvrige selskaber
 • Vi har mere end 13 års erfaring med drift af store solcelleparker
 • Minimumsindskud på DKK 750.000

Der er tale om en illikvid investering med en risikoklassificering på 3 ud af 7. Du finder flere fakta om investeringen i 'Dokument med Central information'. Se dokumentet for privatinvestorer her og selskabsinvestorer her

 

 

Tilmeld dig webinar her

Vil du vide mere?

Book et møde eller deltag i infoaften

Intern rente på 6,50%

Som investor i Solar Safe skyder du din egenkapital (hovedstol) ind i Obton Solar Privatinvestor A/S eller Obton Solar Selskabsinvestor P/S. 

Herefter sendes midlerne videre til Obton Solar Master P/S, der investerer i solcelleprojekter til en basis IRR med et afkast på 6,5% årligt efter alle omkostninger.

Når den samlede fond Obton Solar forventeligt sælges efter 8-10 år, får alle investorer i Solar Safe deres hovedstol tilbage førend investorerne i det andet investeringsprodukt Solar Upside, som også er en del af Obton Solar.

Perioden på 8-10 år er valgt, fordi det tager tid at opbygge porteføljen af solcelleparker i Obton Solar samt at dokumentere nogle års driftshistorik, der forventes at øge salgsprisen på selskabet. 

Referenceprojekter

Obton Solar Safe er efterfølgeren til fire andre vellykkede aktieprojekter: 

 • Obton Solenergi Impact
 • Obton Solenergi Stabil
 • Obton Solenergi Balance
 • Obton Solenergi Global

I alle fire projekter forløber driften planmæssigt, og der er blevet udbetalt udbytter til investorerne. I flere tilfælde er afkastet også blevet løftet over tid. 

Se de vigtigste nøgletal

Hør mere om projektet på en infoaften

På vores infoaftener får du indsigt i det aktuelle investeringsmarked, vores investeringskoncept og Obton Solar. Efter præsentationen er der mulighed for at stille spørgsmål, og vi slutter aftenen af med en god middag. Det er gratis og uforpligtende at deltage. 

31. januar 2023

Sonnerupgaard Gods, Hvalsø

Book plads
2. februar 2023

Webinar - solenergi

Book plads
7. februar 2023

Charlottehaven, København

Book plads
9. februar 2023

Infoaften om Battery Storage - Aarhus

Book plads