Solar Safe (Fuldtegnet)

Investér i en fond, der udvikler, indkøber og drifter store solcelleparker verden over. Med en investering i Solar Safe får du et forventet gns. årligt afkast på 5% (IRR) og forventeligt hele din hovedstol tilbage efter 8-10 år.

Obton Forvaltning A/S udbyder Solar Safe til dig, der går efter en stabil investering fra produktion af grøn strøm. Du får en investering med årligt udbyttebetaling efter det første fulde driftsår af solcelleparkerne i porteføljen.

Tidshorisonten er på 8-10 år, hvorefter du får hele din hovedstol tilbage. Det sker, når hele fonden forventeligt bliver solgt til en eller flere institutionelle investorer som fx en pensionskasse eller en stor international aktør. 


Kendetegn for Solar Safe:

 • Forventet løbetid på 8-10 år
 • Forventet gns. årligt afkast på 5% (IRR) efter første fulde driftsår 
 • Udbetaling af årligt udbytte
 • Mulighed for at investere med private frie midler, pensionsmidler og selskabsmidler
 • Investering med CO2-reducerende effekt i form af grøn strømproduktion
 • 4.500 andre investorer har allerede investeret i vores øvrige selskaber
 • Vi har mere end 14 års erfaring med drift af store solcelleparker
 • Minimumsindskud på DKK 750.000

Der er tale om en illikvid investering med en risikoklassificering på 3 ud af 7. Du finder flere fakta om investeringen i dokumentet 'Central information' for privatinvestorer her og selskabsinvestorer her

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger for investeringen kan findes i ’SFDR art. 10 produktinformation’. Se dokumentet for privatinvestor, selskabsinvestor og master.

Anmod om plads på infoaften

Der er et begrænset antal pladser til vores infoaftener. Vi behandler din anmodning og vender tilbage hurtigst muligt. Pladserne er forbeholdt nye investorer, som er interesserede i at høre mere om Obton.

Fornavn
Efternavn
Telefon

Se explainervideo om investeringscasen

Intern rente på 6,50%

Som investor i Solar Safe skyder du din egenkapital (hovedstol) ind i Obton Solar Privatinvestor A/S eller Obton Solar Selskabsinvestor P/S. 

Herefter sendes midlerne videre til Obton Solar Master P/S, der investerer i solcelleprojekter til en basis IRR med et afkast på 6,5% årligt efter alle omkostninger.

Når den samlede fond Obton Solar forventeligt sælges efter 8-10 år, får alle investorer i Solar Safe deres hovedstol tilbage førend investorerne i det andet investeringsprodukt Solar Upside, som også er en del af Obton Solar.

Perioden på 8-10 år er valgt, fordi det tager tid at opbygge porteføljen af solcelleparker i Obton Solar samt at dokumentere nogle års driftshistorik, der forventes at øge salgsprisen på selskabet. 

Referenceprojekter

Obton Solar Safe er efterfølgeren til fire andre vellykkede aktieprojekter: 

 • Obton Solenergi Impact
 • Obton Solenergi Stabil
 • Obton Solenergi Balance
 • Obton Solenergi Global

I alle fire projekter forløber driften planmæssigt, og der er blevet udbetalt udbytter til investorerne. I flere tilfælde er afkastet også blevet løftet over tid. 

Se de vigtigste nøgletal

Hør mere om projektet på en infoaften

På vores infoaftener får du indsigt i vores aktuelle investeringsprojekter. Det er gratis og uforpligtende at deltage. 

22. august 2024

Webinar - Battery Storage

Book plads
4. september 2024

Infoaften - Hotel Christiansminde

Book plads
2. oktober 2024

Infoaften - Papirfabrikken

Book plads
9. oktober 2024

Herthadalen - Obton/Koncenton

Book plads

Hent materiale

Udfyld formularen og få tilsendt materiale om Solar SAFE