Medarbejderportræt: Sine Ejg Frifelt

Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på. Det er, når det ”brænder” lidt, at det er rigtigt sjovt

 
Sine Ejg Frifelt
Legal Project Manager i Obton A/S
Ansat siden december 2014

 

Hvad er din funktion i virksomheden?

Jeg er del af Obtons indkøbsafdeling og er bl.a. ansvarlig for at følge op på og afslutte indkøb af projekter og selskaber. Min rolle indebærer daglig kontakt med både samarbejdspartnere, banker og rådgivere, og jeg kommer typisk ind i den del af indkøbsprocessen, hvor der er indgået en bindende aftale, og hvor alt papirarbejdet skal på plads.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive del af Obton?

Hos Obton kunne jeg gøre brug af min erfaring inden for vedvarende energi, som jeg synes, er en spændende branche. Derudover var det tiltalende, at der var tale om en ung og dynamisk virksomhed, hvor jeg fik mulighed for at sætte præg på egne arbejdsopgaver, optimere arbejdsgange mv.

Hvorfor er du her stadig i dag 4 år efter?

Her er et godt arbejdsmiljø, og jeg har nogle fantastiske kolleger. Samtidig er mine arbejdsopgaver både spændende, udfordrende og alsidige, og så er det sjovt at være en del af den udvikling og succes, Obton oplever.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på. Det er, når det ”brænder” lidt, at det er rigtigt sjovt.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

Jeg har fokus på de resultater, vi opnår i teamet og sammen med vores samarbejdspartnere. Uanset om det er en solcellepark, der skal færdigbygges eller et selskab, der skal overtages, har jeg fokus på at komme i mål - og ikke mindst sikre kvalitet i projekterne samt en strømlinet proces ifm. indkøb og overlevering af projekterne til vores driftsafdeling.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

Mine fantastiske kolleger og det dynamiske arbejdsmiljø.

 

Relaterede artikler

Medarbejderportræt: Frank W. Eilersen

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Frank, investeringschef og partner i Obton A/S.

Medarbejderportræt: Hans Peter Vestergaard

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Hans Peter, Partner og Chief Investment Officer i Obtons indkøbsafdeling.

Medarbejderportræt: Rasmus Laursen

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Rasmus, teamleder i Obtons driftsafdeling.

Obton udvider portefølje med stor hollandsk solcellepark

Efter længere tids gennemsøgning og analyser af markedet er vi stolte over at kunne meddele, at et stort hollandsk indkøb til aktieselskabet Obton Solenergi Balance nu er på plads.