Medarbejderportræt: Frank W. Eilersen

Mit største aktiv er mine medarbejdere. Derfor har jeg stort fokus på at sikre, at de er glade og tilfredse.

 

Frank Willis Eilersen
Investeringschef og Partner i Obton A/S
Ansat siden august 2014

 

Hvordan blev du del af Obton?

Jeg var faktisk ikke på jobjagt, men blev sat i forbindelse med Obtons investeringsdirektør, Oliver, gennem en af mine tidligere medarbejdere. Oliver solgte både sig selv og Obton rigtigt godt, så jeg blev overbevist.
Sådan en chance får man kun få gange i sit liv, og jeg var derfor nødt til at prøve det af – hvilket jeg aldrig har fortrudt.

Hvorfor er du her stadig i dag 4 år efter?

Kort sagt: Fordi jeg har verdens fedeste job.

Obton er en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor det er fedt at arbejde. Jeg er omgivet af mange spændende mennesker, både internt og eksternt.

Som investeringschef er jeg desuden med til at træffe mange spændende beslutninger, og jeg elsker at udvikle og performe sammen med mine medarbejdere. Og så er jeg konkurrencemenneske og elsker at gå forrest, hvilket passer perfekt til Obtons kultur.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Som investeringskonsulent møder jeg mange spændende mennesker og skaber gode relationer gennem mine mange kundebesøg. Jeg er vild med mine kunder, og jeg gør mit bedste for at sikre gode, sunde forretninger for både dem og Obton. Min hverdag veksler meget, og der dukker hele tiden nye udfordringer op, hvilket er super fedt.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

Som investeringschef har jeg fået et personaleansvar, som jeg tager meget seriøst. Jeg ved, at mit største aktiv er mine medarbejdere. Derfor har jeg fokus på at sikre, at de er glade og tilfredse.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

Det er helt klart den store tillid, der er til medarbejderne. Her gælder ”frihed under ansvar”, og vi skaber store resultater og vokser - sammen.

Relaterede artikler

Medarbejderportræt: Sine Ejg Frifelt

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Sine, Legal Project Manager i Obtons indkøbsafdeling.

Medarbejderportræt: Hans Peter Vestergaard

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Hans Peter, Partner og Chief Investment Officer i Obtons indkøbsafdeling.

Medarbejderportræt: Rasmus Laursen

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Rasmus, teamleder i Obtons driftsafdeling.

Obton udvider portefølje med stor hollandsk solcellepark

Efter længere tids gennemsøgning og analyser af markedet er vi stolte over at kunne meddele, at et stort hollandsk indkøb til aktieselskabet Obton Solenergi Balance nu er på plads.