Medarbejderportræt: Rasmus Laursen

Obton er en vækstvirksomhed med fuld fart på, og dét er virkelig fedt at være en del af.

Rasmus Laursen
Teamleder - Business Operations i Obton A/S
Ansat siden september 2014

 

Hvad er din funktion i virksomheden?

Jeg er leder for et team af driftscontrollere, der administrerer driften af Obtons projekter i Tyskland, Italien og Holland. Sammen med vores lokale samarbejdspartnere arbejder vi med den daglige drift af projekterne og forsøger løbende at finde optimeringsmuligheder. Herudover sørger vi løbende for, at investorerne holdes opdateret omkring den aktuelle udvikling i deres investeringer.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive del af Obton?

Jeg var stadig studerende og ved at færdiggøre mit speciale, da jeg så jobopslaget fra Obton. Obton var på det tidspunkt fuldstændig ukendt for mig, men både stillingsopslag og Obton lød super spændende. Arbejdsopgaverne spændte meget bredt, og der var lagt op til, at man ret hurtigt ville få et stort ansvar for egne projekter.

Hvorfor er du her stadig i dag 4 år efter?

Fordi jobbet til fulde levede op til stillingsopslaget – og meget mere til.

Obton er en virkelig god arbejdsplads med gode kolleger og en meget uformel omgangstone. Her er meget varierede og udfordrende arbejdsopgaver, og der er mulighed for at sætte sit eget præg på tingene og være med til at udvikle virksomheden. Og så er Obton jo en vækstvirksomhed med fuld fart på, og dét er virkelig fedt at være en del af.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

I driftsafdelingen har vi direkte kontakt til både vores investorer og en stor del af vores samarbejdspartnere, og derfor har jeg stort fokus på, at mit team har de bedste forudsætninger for at kunne levere en god service, hvad enten det er en investor eller en lokal bank, der har et spørgsmål eller en udfordring.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

At det er en vækstvirksomhed i rivende udvikling, et udfordrende og lærerigt sted at arbejde, og at jeg har nogle super gode kolleger.

 

Relaterede artikler

Medarbejderportræt: Frank W. Eilersen

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Frank, investeringschef og partner i Obton A/S.

Medarbejderportræt: Sine Ejg Frifelt

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Sine, Legal Project Manager i Obtons indkøbsafdeling.

Medarbejderportræt: Hans Peter Vestergaard

Obton har i oktober 2018 rundet 100 medarbejdere. Mød en af dem her: Hans Peter, Partner og Chief Investment Officer i Obtons indkøbsafdeling.

Obton udvider portefølje med stor hollandsk solcellepark

Efter længere tids gennemsøgning og analyser af markedet er vi stolte over at kunne meddele, at et stort hollandsk indkøb til aktieselskabet Obton Solenergi Balance nu er på plads.