Battery Storage: Forstå investeringscasen

Deltag i en infoaften eller et webinar

Vil du høre mere om, hvordan du kommer i gang med at investere i solenergi eller battery storage? 
På vores infoaftener og webinarer kan du blive klogere på vores investeringskoncept og aktuelle projekter. 

Du kan tilmelde dig en infoaften eller webinar herunder. Det er gratis og uforpligtende at deltage. 

22. august 2024

Webinar - Battery Storage

Book plads
4. september 2024

Infoaften - Hotel Christiansminde

Book plads
2. oktober 2024

Infoaften - Papirfabrikken

Book plads
9. oktober 2024

Herthadalen - Obton/Koncenton

Book plads

Sådan fungerer det

Læs om processen før, under og efter din investering

Om Obton

Obton Forvaltning A/S er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe adgang til afkast gennem investering i solcelleparker og battery storage. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste projekter på markedet.

Obton Forvaltning A/S' 4.500 investorer ejer mere end 1.550 solcelleparker til en værdi af mere end DKK 29 mia. I 2022 udbød vi for første gang investering i battery storage.

Gennem vores investeringsprodukter tilbyder vi et supplement til aktier og obligationer i din investeringsportefølje. Indtjeningen til dig som investor kommer fra salg af den strøm, som solcelleparkerne producerer eller fra batteriydelser til elnetoperatørerne. 

Bliv klogere på os

Nyheder

Obton overtager japansk soludvikler og projektportefølje i milliardhandel

Obton A/S investerer massivt i Japan i disse år, og den strategi har senest ført til et opkøb af den japanske virksomhed BCPG, der arbejder med udvikling og drift af vedvarende energiprojekter.

Obton A/S køber japansk solportefølje på 117 MW sammen med GSSG Solar

Opkøbet bringer Obton A/S op blandt de 10 største operatører indenfor drift af solcelleparker i Japan.

Obton A/S indgår kontrakt med førende leverandør af energilagringsanlæg

Obton A/S har netop underskrevet sin første kontrakt med Trina Storage, der er en førende global leverandør af energilagringssystemer.

Mød vores investorer

Vi arbejder hver dag målrettet på at yde en ekstraordinær god service for vores investorer, herunder på løbende at optimere driften og hermed afkastet i vores projekter.

For kontinuerligt at kunne forbedre os indhenter vi løbende feedback fra vores mere end 4.500 investorer. Den viden bruger vi til at tilpasse vores projekter, processer og kommunikation. Det gør vi vel vidende, at tillid, åbenhed og tilfredse kunder er grundlaget for vores forretning og fortsatte vækst.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad vores investorer siger om os som investeringspartner, kan du læse mere via linket herunder. 

Læs udtalelser fra investorer

Videnscenter

Gør som pensionsselskaberne og diversificer din portefølje med unoterede aktiver

Ny rapport fra brancheforeningen F&P viser, hvordan unoterede aktiver skaber værdi for forsikrings- og pensionsselskaberne. Få inspiration til, hvordan du selv kan kopiere strategien her.

Solenergi: Sådan optimerer vi driften ved hjælp af data og digitale værktøjer

Med intelligent brug af data og nye innovative teknologier i baglommen arbejder Obtons tekniske specialister kontinuerligt på at optimere driften.

3 grunde til at projektrettigheder er en interessant investering

Værdiskabelsen er stor, når et nyt energiprojekt er udviklet helt frem til byggestart. Det er svært at nå dertil, men når det lykkes, er det en attraktiv og efterspurgt vare.

Eksplosiv vækst i solenergi kræver hurtig udrulning af lagringsteknologi

Nye tal viser, at EU-landene installerer ny solkapacitet hurtigere end nogensinde før. Men det kræver samtidig langt mere lagringskapacitet for at udnytte den producerede energi optimalt, lyder det fra Det Europæiske Miljøagentur.

Denne porteføljestrategi har givet størst afkast med mindst risiko

Alternative investeringer er blevet en fast bestanddel af mange investorers portefølje. Analyse viser, at de bidrager til et stærkere forhold mellem risiko og afkast.

Karriere hos Obton

Hos Obton får du nye muligheder. Mulighed for at udvikle dine kompetencer og udleve dine faglige ambitioner.

Du bliver en del af et energisk, dynamisk og team-orienteret miljø, der er kendetegnet ved et stort fokus på faglig sparring og et brændende ønske om altid at skabe de bedste resultater.

Vi holder til i Nicolinehus på Aarhus Ø.

 Læs mere på vores karriereportal

Følg med på Instagram