Obton overtager fire energispecialister fra konsulentfirmaet Brinckmann

Obton A/S satser på udvikling af solcelleparker i Danmark, og derfor ansætter vi nu fire nye specialister på området.

De nye medarbejdere overtages efter en aftale med konsulentfirmaet Brinckmann, som i forvejen har samarbejdet med Obton gennem flere år.

Ifølge Thomas Bjørn Roldskov, Chief Development Officer, handler overtagelsen om en strategisk beslutning om at insource flere kompetencer. 

”Her i starten af august overtager vi efter aftale med Brinckmann fire af deres dygtige konsulenter. Det passer perfekt ind i vores strategiske indsatsområder for det danske solmarked, og vi glæder os til at få de nye kollegaer integreret i vores udviklingsafdeling,” siger Thomas Bjørn Roldskov og fortsætter:

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Brinckmann, og både Managing Partner Carsten Brinck og flere af hans medarbejdere vil fortsat supportere Obton i udviklingen af solprojekter og andre konsulentopgaver,” fastslår han.

Blåstempling af kompetencer

Carsten Brinck er ligeledes meget tilfreds med aftalen om overdragelsen af medarbejdere til Obton.

”Jeg ser det som en klar blåstempling af vores kompetencer, at Obton er interesserede i at overtage fire af Brinckmanns konsulenter. På rekordtid har vi sammen fået opbygget en markant pipeline af solprojekter, som vil styrke Obton’s markedsposition og bidrage til Danmarks grønne omstilling. Og vi ser frem til fortsat at supportere den utroligt spændende udvikling, som Obton har gang i,” siger Carsten Brinck.

Hovedopgaverne for de fire nye medarbejdere bliver greenfield development, indkøb, arealanalyse og screening, miljøvurderinger, nabohøringer og dialog med myndigheder mv.

Største taganlæg i Obtons historie sat i drift

Taganlægget er placeret på et stort logistikcenter i den hollandske by Veendam nær Groningen.

Obton ansætter direktør for partnerskabsaftaler

Jens Kronvold Sørensen er startet i en nyoprettet stilling, hvor han skal stå i spidsen for at etablere en ny distributionskanal for solinvesteringer via partnerskabsaftaler i ind- og udland.

Obton leverer endnu et rekordregnskab

Obtons årsregnskab for 2021 endte med et overskud på 272 mio. kr. før skat. Et resultat, der i høj grad understreger solenergi som en attraktiv investeringsmulighed for danske investorer.

Obton i giganthandel - køber italienske solcelleanlæg for 4 mia. kr.

Handlen er vores største til dato og bringer os op i en helt ny liga i solbranchen,” fortæller CEO Anders Marcus.