Obton overtager fire energispecialister fra konsulentfirmaet Brinckmann

Obton A/S satser på udvikling af solcelleparker i Danmark, og derfor ansætter vi nu fire nye specialister på området.

De nye medarbejdere overtages efter en aftale med konsulentfirmaet Brinckmann, som i forvejen har samarbejdet med Obton gennem flere år.

Ifølge Thomas Bjørn Roldskov, Chief Development Officer, handler overtagelsen om en strategisk beslutning om at insource flere kompetencer. 

”Her i starten af august overtager vi efter aftale med Brinckmann fire af deres dygtige konsulenter. Det passer perfekt ind i vores strategiske indsatsområder for det danske solmarked, og vi glæder os til at få de nye kollegaer integreret i vores udviklingsafdeling,” siger Thomas Bjørn Roldskov og fortsætter:

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Brinckmann, og både Managing Partner Carsten Brinck og flere af hans medarbejdere vil fortsat supportere Obton i udviklingen af solprojekter og andre konsulentopgaver,” fastslår han.

Blåstempling af kompetencer

Carsten Brinck er ligeledes meget tilfreds med aftalen om overdragelsen af medarbejdere til Obton.

”Jeg ser det som en klar blåstempling af vores kompetencer, at Obton er interesserede i at overtage fire af Brinckmanns konsulenter. På rekordtid har vi sammen fået opbygget en markant pipeline af solprojekter, som vil styrke Obton’s markedsposition og bidrage til Danmarks grønne omstilling. Og vi ser frem til fortsat at supportere den utroligt spændende udvikling, som Obton har gang i,” siger Carsten Brinck.

Hovedopgaverne for de fire nye medarbejdere bliver greenfield development, indkøb, arealanalyse og screening, miljøvurderinger, nabohøringer og dialog med myndigheder mv.

Obtons første danske solcellepark får grønt lys af Skanderborg Kommune

Byrådet i Skanderborg Kommune har netop godkendt etableringen af Østerskov Solenergipark mellem Låsby og Galten. Solcelleparken er en vigtig milepæl for Obton A/S, der har flere danske solprojekter på vej.

Udfordrende 2023 for Obton – vækstplaner er dog uforandrede

Obton mødte flere benspænd i 2023, der bød på underskud og tilbagegang i omsætningen. Men de strategiske ambitioner for fremtiden fastholdes.

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

Obton vinder tarif til to nye solprojekter i Irland

Obton er netop blevet tildelt kontrakter på to solprojekter via den irske støtteordning Renewable Electric Support Scheme (RESS 3).