Guides og brochurer

Vi skriver om de trends og tendenser, som er relevante for dig som investor - og laver løbende nye guides og brochurer, som du kan downloade herunder.

Mød Obtons investorer: Læs udtalelser og se videoer

Se videoportrætter og læs udtalelser fra vores investorer.  De fortæller bl.a. hvorfor, de har valgt at investere i solenergi, og hvorfor de har valgt at gøre det hos Obton.Download brochure 

Kom tæt på Obton: Sådan arbejder vi for din investering

I brochuren 'Kom tæt på Obton' får du indblik i, hvordan vi arbejder for, at din passive investering hos Obton er og vedbliver en succes - samtidig med, at vi sammen bidrager til en grønnere verden.

Download guiden

Præsentation: Hvem er vi, og hvad tilbyder vi investorer? 

Få svarene i vores intropakke, hvor vi bl.a. skriver om vores investeringskoncept, tidligere projekter og fordelene ved investering i solenergi. Download brochuren

Sådan gør du en forskel for klimaet og din formue

I vores letlæste e-bog ’Sådan gør du en forskel for klimaet og din formue’ får du indblik i 5 klimavenlige investeringer, som kan styrke din portefølje, samtidig med at de bidrager til en bedre verden. 

Download guiden

Optimer dit afkast i forhold til din risiko vha. rebalancering

I vores 'Guide til risikojusteret afkast' kan du blive klogere på, hvad rebalancering går ud på - og hvordan du kan bruge det til at optimere dit afkast i forhold til din risiko i din samlede investeringsportefølje. 


Download guiden

Fem investeringer, der kan øge dit afkast i 2021

I guiden ’Investorguide 2021’ giver vi dig fem bud på, hvor du kan placere dine midler, så du opnår både afkast og risikospredning. Læs bl.a. om investeringer i grøn energi og ejendomme.


Download guiden

Fem konkrete impact-investeringer

Bliv klogere på begrebet impact-investeringer og på fem konkrete muligheder, som alle har et stærkt afkastpotentiale. Det drejer sig om sol- og vindenergi, skovbrug, mikrolån og infrastruktur.

Download guiden

Undgå minusrenter - og høj risiko, når du investerer

I denne guide har vi samlet en række gode råd, der på forskellig vis kan hjælpe dig til at undgå bankernes minusrenter - uden at påtage dig unødvendig høj risiko. Download guiden

Sådan rammer du plet med din investeringsstrategi

I guiden ’Ram plet med din investeringsstrategi’ får du fem gode råd til, hvordan du optimerer din investeringsstrategi- og portefølje. Få bl.a. tips fra aktieanalytikeren John Stihøj.

Download guiden

Sådan øger og bevarer du din pensionsformue

Få tre tips til, hvordan du øger og bevarer din pensionsformue. Og få også et konkret værktøj, der hjælper dig til at regne ud, hvor stor din formue skal være, den dag du går på pension. 

Download guide