Guides og brochurer

Vi skriver om de trends og tendenser, som er relevante for dig som investor - og laver løbende nye guides og brochurer, som du kan downloade herunder.

De vigtigste investeringstrends i 2020

I guiden 'Investeringstrends 2020'  kommer tre af landets førende investeringseksperter til orde, når de hver især kommer med deres tips til, hvad du som investor skal være opmærksom på i 2020. 

Download guiden

Kom tæt på Obton: Sådan arbejder vi for din investering

I brochuren 'Kom tæt på Obton' får du indblik i, hvordan vi arbejder for, at din passive investering hos Obton er og vedbliver en succes - samtidig med, at vi sammen bidrager til en grønnere verden.


Download guiden

Profilbrochure: Få indblik i, hvem vi er

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig som investor? Få svarene i denne brochure, hvor vi bl.a. skriver om vores investeringskoncept og tidligere projekter. 


Download brochuren

Fem investeringer der kan øge dit afkast i 2020

I guiden ’Investorguide 2020’ giver vi dig fem bud på, hvor du kan placere dine midler, så du opnår både afkast og risikospredning. Læs bl.a. om investeringer i grøn energi og ejendomme.


Download guiden

Undgå minusrenter - og høj risiko, når du investerer

I vores nyeste guide har vi samlet en række gode råd, der på forskellig vis kan hjælpe dig til at undgå bankernes minusrenter - uden at påtage dig unødvendig høj risiko. Download guiden

Sådan rammer du plet med din investeringsstrategi

I guiden ’Ram plet med din investeringsstrategi’ får du fem gode råd til, hvordan du optimerer din investeringsstrategi- og portefølje. Få bl.a. tips fra aktieanalytikeren John Stihøj.

Download guiden

Sådan gør du en forskel for klimaet og din formue

I vores letlæste e-bog ’Sådan gør du en forskel for klimaet og din formue’ får du indblik i 5 klimavenlige investeringer, som kan styrke din portefølje, samtidig med at de bidrager til en bedre verden. 

Download guiden

Sådan øger og bevarer du din pensionsformue

Få tre tips til, hvordan du øger og bevarer din pensionsformue. Og få også et konkret værktøj, der hjælper dig til at regne ud, hvor stor din formue skal være, den dag du går på pension. 

Download guiden