‹ TilbageOBTON KONCENTON MILJO 135 (1)

Søren Dahlgaard tiltræder som partner hos Obton

Det er med stor glæde, at CFO Søren Dahlgaard tiltræder som virksomhedens niende partner. Søren er en dygtig medarbejder og en vellidt kollega, hvorfor Obtons direktion glæder sig over partnerskabet.

Siden august 2015 har Søren Dahlgaard været ansat som Chief Finance Officer (CFO) i Obton A/S, hvor han har det overordnede ansvar for økonomistyringen. I sidste uge kunne han tilføje partnertitlen til sit CV, hvilket både glæder virksomheden og Søren selv. 

 

Obtons administrerende direktør, Anders Marcus, udtaler om partnerskabet: ”Det var en stor gevinst at få Søren ind i virksomheden og ledelsen, da han blev ansat sidste år. Det er derfor helt naturligt, at vi nu tager det næste skridt og ’gifter’ os med hinanden”.

 

Søren glæder sig også over sit nye ansvar og ser frem til de udfordringer, der følger med et partnerskab i investeringsvirksomheden. Han fremhæver, at han er ”stolt af sin nye titel og over at få lov til at være en del af en vækstende virksomhed med gode visioner og et stort udviklingspotentiale”.

 

Søren er uddannet cand. merc. i økonomistyring fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat som blandt andet CFO/COO i BilligVVS.dk ApS og Systemfrugt.

Linkedin Logo (1)

 

 >>> Klik på LinkedIn-ikonet til højre for at åbne Sørens profil