Cookie- og privatlivspolitik

COOKIEPOLITIK

1. Formål med websitets brug af cookies

2. Hvem sætter cookies på websitet?

3. Ejeroplysninger

4. Hvad er cookies?

5. Så lang tid opbevares cookies

6. Sådan undgår og sletter du cookies

 

PRIVATLIVSPOLITIK

A. Personhenførbare oplysninger

B. Brug af personhenførbare oplysninger

C. Persondataloven - kontakt

D. Beskyttelse af personoplysninger

 

1. Formål med websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

 

Funktionalitet

Nødvendige cookies, som sikrer tekniske funktioner, for eksempel at du har logget ind, lagt varer i en indkøbskurv, har afvist cookies eller kan benytte sociale medier fra siden, fx dele indhold fra siden.

Præferencecookies, som husker dine valg og indstillinger.

 

Analyseformål

Trafikmåling, så vi blandt andet ved, hvor mange, der besøger vores site.

Drifts- og optimeringscookies, som hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen, fordi vi kan analysere, hvordan siden findes, bruges, og af hvilken type brugere.

Målrettet marketing, så vi kan tilpasse og forbedre vores markedsføring og gøre den mere relevant for vores brugere.

Anonym tracking til marketingbrug på tværs af websites, så vi kan få en bedre idé om, hvilken type brugere, vi har, og hvilket mønster, vores brugere har.

 

2. Hvem sætter cookies på websitet?

1. parts cookies sættes af:

Obton A/S

Prismet

Silkeborgvej 2

DK-8000 Aarhus

 

3. parts cookies sættes af:

Google Analytics

Autopilot HQ

 

3. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Obton A/S

Prismet

Silkeborgvej 2

DK-8000 Aarhus

+45 86 26 12 00

 

Hjemmesideejeren er ansvarlig efter dansk ret for cookies eller lignende teknologier i forbindelse med brug af nærværende hjemmeside.

 

4. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din enhed eller giver mulighed for at tilgå allerede lagrede oplysninger på din enhed. Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside her.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Eksempler på, hvad cookies kan bruges til

Cookies kan bruges til at sikre en bestemt funktion, fx at du har logget ind, har lagt en vare i en indkøbskurv, får multimedievideoer og social media plug-ins til at virke osv. (nødvendige og præference-cookies). De kan også bruges til at måle antal besøgende (trafikmåling) og forbedre brugervenligheden på en side ved at analysere, hvordan websiden bruges (drift og optimering). Cookies kan også bruges til at tilrette markedsføring til dig, så den bliver mere relevant (marketing, målrettet annoncering) eller til at finde ud af, hvilken slags profil og mønster, brugere af websiden har (analyse/marketing, anonym tracking på tværs af websites).

 

5. Så lang tid opbevares cookies

Cookies kan være permanente eller såkaldte session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser eller efter et vist stykke tid (som kan variere fra timer til måneder eller endda år), men fornyes ved hvert besøg.

 

Levetid for cookies på dette website

Nogle cookies på dette site er permanente, dvs. at du selv skal slette dem, hvis du ønsker dem fjernet, mens nogle er session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser.

Andre cookies på websitet er session cookies, der har følgende længere levetid (hvis ikke du sletter dem, før de udløber eller fornyes):

Cookies fra Google Analytics (trafikmåling) - udløber senest efter to år.

 

6. Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra hjemmesiden, kan du vælge cookies fra i din browser. Information om dette findes hos den enkelte browser leverandør. Dette kan dog betyde, at du muligvis ikke kan benytte vores side helt eller delvist.

 

Se her hvordan du sletter cookies i de mest almindelige browsere og enheder:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

PRIVATLIVSPOLITIK

 

A. Personhenførbare oplysninger

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse, hentet en guide, deltaget i en konkurrence, fået adgang til beskyttet indhold mv. Oplysningerne afgives aldrig til tredjepart til brug, men opbevares i et af Obton tilgængeligt system til brug.

 

B. Brug af personhenførbare oplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til få et større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

C. Persondataloven - kontakt

Virksomheden er underlagt persondataloven, hvilket betyder, at du som registreret altid har ret til at gøre indsigelse mod en behandling af dine oplysninger, at du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og at du kan tilbagekalde et afgivet samtykke.

 

Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til dataansvarlig via e-mail: obton@obton.com eller tlf. nr. +45 86 26 12 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

 

D. Beskyttelse af personoplysninger

De registrerede personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således i sidste ende dine personlige oplysninger på eget ansvar.