Obton bakker op om FNs bæredygtighedsmål

Når den omrejsende karavane ”Danmark for målene” besøger 48 danske byer, er Obton med for at udbrede kendskabet til solenergi og den grønne omstilling

Hvor meget CO2 udleder du ved et års bilkørsel, strøm- og vandforbrug? Obton står klar med svarene, når vi sammen med ”Danmark for målene” besøger en lang række danske byer for at oplyse om FNs bæredygtighedsmål og fortælle om, hvordan den enkelte kan reducere sin CO2-udledning.

På Obtons stand kan den nysgerrige blandt andet beregne sit CO2-regnskab, få gode råd til, hvordan man reducerer sit strømforbrug eller lære mere om, hvordan man bygger solcelleparker.

Karavanens mål er at udbrede kendskabet til verdensmålene og gøre ”verdensmål til hverdagsmål”. I karavanen deltager en lang række danske virksomheder og organisationer. Aktørerne bag Danmark for målene er Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus og Global Public.

På https://www.danmarkformaalene.dk/ kan du læse mere om Danmark for målene og se, hvornår karavanen besøger en by tæt på dig. 

Obton-investorer bliver medejere af et af Europas største batteriprojekter

Battery Storage er i øjeblikket en meget eftertragtet investeringsmulighed blandt danske investorer.

Obton vinder tarif til to nye solprojekter i Irland

Obton er netop blevet tildelt kontrakter på to solprojekter via den irske støtteordning Renewable Electric Support Scheme (RESS 3).

Obton rykker ind på det svenske solmarked

Sammen med en stærk, svensk partner har Obton netop sikret sig rettighederne til at opføre sin første solcellepark i Sverige. Samarbejdsaftale om flere energiprojekter er på plads.

Solenergi: Derfor satser Obton kun på markanlæg i Danmark

Hos Obton har vi indtil videre valgt kun at fokusere på markanlæg, da det er her, vi får mest grøn energi målt i forhold til indsatsen.