Om Obton

Obton er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe høje og stabile afkast gennem investering i solcelleparker. Vores mange års historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste projekter på markedet.

Vi er i dag blandt Europas største investorer i solenergi og står bag mere end 600 solcelleparker. Det gør os til Danmarks største udbyder med over DKK 14 mia. under administration på vegne af mere end 2.500 investorer.

Gennem vores projekter tilbyder vi et solidt alternativ til volatile aktier og lavt forrentede obligationer. Det forudsigelige cash flow fra solenergi er  uafhængigt af finansmarkedet. Dermed opnår vores investorer risikospredning og en forrentning, der set over en årrække er højere end det historiske afkast på aktier.

 

Læs mere i vores intropakke

DKK under forvaltning
mia.
Læs mere om Obton

En solid track record

Hos Obton har vi siden 2009 skabt solid værditilvækst for vores investorer. Med en portefølje på mere end 600 solcelleparker, har vi siden opstarten haft en meget begrænset afvigelse i vores produktionsbudgetter på kun -1,2% for den samlede portefølje.

Afvigelsen er så lille, at den ikke kan læses i de realiserede afkast. Denne historik taler for, at vi også fremover vil kunne realisere de budgetterede afkast i vores investeringsprojekter.

Halvdelen af vores investorer har investeret mere end én gang hos Obton. Derudover svarer hele 89% af investorerne i vores årlige tilfredshedsundersøgelse, at vi som investeringspartner lever op til deres forventninger, og 87% svarer, at de kunne finde på at anbefale Obton til andre.

 

Book en uforpligtende gennemgang 

Vi har over 600 europæiske energiprojekter

Total kapicitet: 637 MW

Hvorfor investere sammen med Obton?

 • Vi har siden 2009 opbygget erfaring med indkøb, finansiering og drift af solcelleparker. Vi har et stort netværk i branchen, og vores erfaring gør os i stand til at udvælge de bedste projekter i markedet.

 • Vi forvalter allerede en portefølje på over 600 energiprojekter i Europa, hvilket giver vores investorer en række stordriftsfordele.

 • Vi lægger vægt på fremragende kundeservice og fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut. Som investor får du en personlig adgang til en online investorportal, hvor du løbende kan følge din investering.

 • Vi har gennem Obton Forvaltning A/S opnået tilladelse som Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi skal overholde en række lovkrav, der beskytter dig som investor.

Modtag vores intropakke og lær mere

Mission, vision og værdier

Vores mission

Vi giver mennesker nye muligheder 
- et højt og stabilt afkast

Vores vision

Vi vil være Danmarks stærkeste investeringsalternativ:
- De stærkeste produkter
- De stærkeste medarbejdere
- De stærkeste investorer

Vores værdier

- Flid
- Glæde
- Handlekraft
- Vindermentalitet
- Ordentlighed

Se vores aktuelle projekter

Vindenergi Windpark

Den vellykkede forgænger til Windpark II, der er baseret på driften af 5 tyske vindmøller.

 • Projektsum på DKK 297 mio.
 • Mere end 80 investorer
 • Egenkapital på DKK 98 mio. 
 • Forventet gns. afkast på 8%
Fuldtegnet

Solenergi Balance

En af de vellykkede forgængere til Solenergi Stabil baseret på en stor portefølje med flere solcelleparker.

 • Projektsum på DKK 1,6 mia.
 • Omkring 300 investorer
 • Egenkapital på DKK 422 mio. 
 • Forventet gns. afkast på 9,2%
Fuldtegnet

Deltag i en af vores infoaftener

På vores infoaftener får du indsigt i det aktuelle investeringsmarked samt i vores investeringskoncept og aktuelle projekter. Efter præsentationen er der mulighed for at stille spørgsmål, og vi slutter aftenen af med en god middag. Det er gratis og uforpligtende at deltage.