Kulturen hos Obton

Der er noget særligt ved at være knap 250 kolleger med meget forskellige arbejdsopgaver, fordelt over flere etager – og samtidig bevæge sig i en atmosfære af teamspirit, fælles drive og en følelse af, at kende hinanden.

Vi er en virksomhed, der vokser i et højt tempo i disse år. Alene i 2021 sagde vi goddag til mere 100 nye medarbejdere i koncernen. Det stiller krav til, hvordan vi fastholder den særlige dynamik og energi, der har eksisteret siden begyndelsen. 

Det, vi gør, for at fastholde grebet om kulturen hos os, er helt enkelt, at vi ikke slipper den af syne - og at vi sørger for at foretage os noget sammen på tværs.

Vi er gode til at fejre vores succeser og samtidig sætte nye mål. Men vigtigst af alt er, at når vi siger velkommen til et nyt ansigt, så ved vi, at vedkommende matcher vores værdier og kultur. 

Vi lever vores værdier

FLID: Vi er vedholdende, disciplinerede og effektive. Vi arbejder benhårdt og ambitiøst for at nå vores mål. 

GLÆDE: I vores hverdag har vi humor. Vi anerkender hinandens sejre og fejrer vores succeser.

HANDLEKRAFT: Vi er forandringsvillige, nytænkende og tager ansvar - vi får ting til at ske!

VINDERMENTALITET: Vi udfører vores arbejde med passion og fokus på gode opgaveprocesser og -resultater. Vi definerer os selv som sælgere, hvorfor vi går forrest og vinder vores kampe.

ORDENTLIGHED: Ordentlighed er det, vi gør og siger - både udadtil og indadtil. Vi holder, hvad vi lover og behandler vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere med ordentlighed og respekt for den tillid, vi har fået.

Fælles vinderkultur

Med ”kultur” mener vi blandt andet, hvordan vi taler, føler og agerer i det daglige. Respekt og samarbejde er nødvendige forudsætninger for den generelle trivsel på arbejdspladsen, og det er derfor to helt selvfølgelige elementer i den måde, vi er sammen på hos Obton.

Vi har en stærk, fælles vinderkultur, der skinner igennem i alt, hvad vi gør, og som vi er meget stolte af. Kompetenceniveauet ved Obton er højt, og vi er kendetegnet ved en sult efter at skabe resultater og hele tiden blive bedre, større og stærkere.

Samtidig har vi fokus på at have det sjovt med hinanden og i vores arbejde, da det er energi og passion i såvel arbejdet som i virksomheden, der fører os til resultater.

Vi lægger vægt på, at alle bidrager til at bevare en god og positiv kultur. Vi er en arbejdsplads, hvor vi spiller hinanden gode og udnytter vores forskelligheder på bedste vis.

Vi arbejder sammen

...for at nå vores målsætninger. Hos os er der kort fra idé til handling, og uanset din rolle i organisationen vil du have kort vej til beslutningstagerne. Vi arbejder ud fra devicen "Frihed under ansvar", og du har derfor stor medindflydelse på dine arbejdsopgaver. Vi tør godt garantere dig faglige udfordringer.

Hverdagen i det lyse, åbne kontormiljø er dynamisk og tempofyldt - og selvom det går hurtigt, sørger vi for at værne om vores kultur gennem en række forskellige tiltag.

Det handler både om at værdsætte og påskønne hinanden at lave noget i fællesskab og at tage vare på den fælles kurs.

Derfor tæller kalenderen både kåringer af månedens medarbejder, fredagsbarer, kick-off-ture, personalegoder, oplevelser uden for kontoret, tema-uger, fællestræninger.... og så er vi generelt gode til at fejre vores succeser.

Medarbejdergoder

Vi har en årlig kick off-tur, hvor vi tager til udlandet i 3-4 dage. Her vi prioriterer det faglige og det sociale samvær. Derudover har vi de traditionelle samlinger som sommerfest, julefrokost og fredagsbar en gang i kvartalet. 

Vi tilbyder firmabetalt sundhedsforsikring, mulighed for frokostordning, sportsbilletter, rabatordninger, medlemskab til fitness og ikke mindst et  attraktivt medarbejderaktieprogram.

Påskeæg, julegaver, is på varme sommerdage og fredags-morgenmad er andre eksempler på, hvordan vi forsøger at skabe en atmosfære, der får Obtons medarbejdere til at føle sig værdsat.

To årlige temauger

To uger om året har vi temauger hos Obton. Hver dag sker der noget nyt, som alle medarbejdere får mulighed for at deltage i.

Eksempelvis afholdte vi en skridtkonkurrence i vores sundhedsuge, hvor medarbejderne samlet set gik så mange skridt, at vi kunne have besteget Mount Everest.

En uddannet kost- og træningsvejleder stod klar til at vejlede hver enkelt medarbejder, og vi lavede en særaftale med det nærliggende fitnesscenter, så alle kunne få trænet spinnings-musklerne.

I en anden temauge, hvor vi havde fokus på kerneværdien glæde, kårede vi virksomhedens mester i Onkel-jokes, fik besøg af en massør og en stand-up-komiker og fejrede alle afsluttede punkter på to do-listerne med et 'ding' eller et 'båt' fra de instrumenter, afdelingerne havde fået tildelt - for mennesker glædes ekstra meget, når vi får lov at fejre de små sejre.

Relaterede artikler

Hvem er vi?

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og hele tiden er på vej fremad.

Det giver mening

Vores kerneprodukt er i sig selv bæredygtigt og gennemgående meningsfuldt, fordi vi bidrager til en grønnere verden.

Vi giver dig nye muligheder

Vi spørger altid til, hvad der driver dig, og hvad der gør dig glad i dit arbejde.