Hvem er vi?

Vi har hovedsæde i Prismet midt i Aarhus. Derudover har vi kolleger i Frankrig, Italien, Østrig, Irland, Polen, Grækenland, Ungarn, Tyskland, Taiwan og Japan. 

Obton er en langsigtet investeringspartner med stor erfaring i at skabe stabile afkast gennem investering i solcelleparker verden over. Vi har været på markedet siden 2009, og  vores mangeårige historik dokumenterer, at vi er i stand til at udvælge de bedste solcelleparker på markedet.

I dag er vi blandt Europas største investorer i solenergi og administrerer mere end 1.300 solcelleparker til en værdi af mere end 22 mia. kr. Det gør os til Danmarks største investeringsudbyder med mere end 4.100 investorer.

God energi på jobbet

Vi arbejder side om side for at nå vores ambitiøse mål, og vi sætter konstant barren højt. Vi har en stærk vindermentalitet (ikke at forveksle med at vinde med alle midler eller skarpe albuer!).

Vores beslutningsproces er kort og smidig, hvilket er en konkurrencefordel for os. At være en del af Obton er at være en del af en vækstrejse. Med mange medarbejdere, der kommer til, er vi ret gode til at byde velkommen og integrere nye ansigter i virksomheden.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljø og work-life balance. Det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for at gøre dig glad og motiveret på arbejdet, men også sikre, at du har energi og et smil på læben, når du kommer hjem.​

DISC som fælles kommunikationsmodel

Hos os får alle medarbejdere udarbejdet en DISC-profil, som kan fortælle noget om den enkeltes motivation, præferencer og kommunikationsstil.

Det gør vi, da vi oplever at viden og forståelse om andres DiSC-stile hjælper os til at blive mere effektive i vores kommunikation.

På vores skriveborde og et visuelt board i kantinen har alle medarbejdere mulighed for at se, hvor deres kolleger er placeret i DiSC-hjulet. 

Vi kender alle til de forskellige personprofilers kvaliteter og tendenser, hvilket skaber en fælles kommunikationsform, hvor individet altid er i fokus - det handler ikke om at placere mennesker i kasser, men derimod at blive klogere på vores adfærd og præferencer i relation til den måde, vi arbejder på.

Relaterede artikler

Det giver mening

Vores kerneprodukt er i sig selv bæredygtigt og gennemgående meningsfuldt, fordi vi bidrager til en grønnere verden.

Kulturen hos Obton

Vi værner om kulturen i Obton. Det betyder bl.a., at vi fejrer vores succeser og dyrker vores værdier.

Vi giver dig nye muligheder

Vi spørger altid til, hvad der driver dig, og hvad der gør dig glad i dit arbejde.