Det giver mening

Solcelleparker opfører ikke sig selv. Der skal investeringer til, hvis vi vil bidrage til en grønnere verden. Alle, der arbejder hos os, er med til at skabe bedre og bedre muligheder for, at disse investeringer kan lade sig gøre. 

Det er så let som at stave til sol at se sammenhængen mellem vores kerneprodukt og bæredygtighed. Samtidig er der en række andre elementer i vores hverdag, som skaber mening på andre måder.

I vores øjne er en sund feedback-kultur, fokus på work-life-balance, påskønnelser, personalegoder og så videre nemlig med til at skabe et bæredygtigt miljø i bredt perspektiv.

Vi bidrager

Obtons solcelleparker producerer hvert år grøn strøm til tusindvis af europæiske borgere.

Vi administrerer mere end 900 energiprojekter fordelt i blandt andet Tyskland, Frankrig, Belgien, Italien, Ungarn, Polen, Holland, Japan og Canada.

Vores kerneprodukt er altså i sig selv bæredygtigt og gennemgående meningsfuldt i vores øjne. Det har ligget lige til højreskøjten også at deltage aktivt i arbejdet for FN’s 17 verdensmål, eftersom vores arbejde ligger i direkte forlængelse af målet for bæredygtig udvikling.

Medarbejdere i DK
Gennemsnitsalder

Små tiltag og det store billede

Solcelleparker er én ting – vores daglige adfærd en anden. Vi har indført små tiltag, som også er med til at bane vejen for en grønnere verden; små tiltag tæller nemlig også i det store billede.

Vi har ikke vand på flaske, fordi vi i Danmark har noget af det bedste drikkevand her på kloden, som kommer direkte fra hanerne. Vi opfordrer vores medarbejdere til at drikke rigeligt med vand ved at give dem en genanvendelig drikkedunk.

Vi affaldssorterer ved at sørge for, at papir ikke blandes med frugtskræller eller andet organisk affald, og sender det til genbrug.

Sidst men ikke mindst har vi valgt, at den bil, der står til rådighed for medarbejdere, som skal til møde ude af huset, er en hybridbil. Og hvis afstanden kan klares på to hjul, har vi to cykler stående til rådighed. 

Det er let at se det bæredygtige i vores kerneprodukter og de tiltag, vi har indført på kontoret. Men vi mener også at det er bæredygtighed i bred forstand, når vi har det godt med hinanden, går glade på arbejde og kommer glade hjem igen. 

Relaterede artikler

Hvem er vi?

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og hele tiden er på vej fremad.

Kulturen hos Obton

Vi værner om kulturen i Obton. Det betyder bl.a., at vi fejrer vores succeser og dyrker vores værdier.

Vi giver dig nye muligheder

Vi spørger altid til, hvad der driver dig, og hvad der gør dig glad i dit arbejde.