Mød Kristina Schøler Kjeldsen

"Jeg får lov til at forbedre mig fagligt – og i takt med det, får jeg også mere og mere ansvar."

Compliance-medarbejder
Ansat siden januar 2019

Hvad er din funktion i virksomheden?

Jeg er en del af Obtons compliance-afdeling, hvor jeg arbejder som Stud. Jur. Hovedopgaven for afdelingen er at sikre, at vi efterlever lovgivningen, som vi er underlagt. Min funktion er at komme med inputs til forbedring af compliance-processer, at kontrollere tegningsaftaler og at vejlede og rådgive mine kollegaer med juridiske problemstillinger. Sidst men ikke mindst skal jeg holde mig selv og mine kollegaer opdateret på ny lovgivning og undersøge, om den har betydning for os i virksomheden.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive en del af Obton?

Jeg havde ikke hørt om Obton, inden jeg blev ansat, men jeg var blevet anbefalet at søge stillingen af én af dem, som skulle vise sig at blive min kommende kollega. Så det gjorde jeg – og det har jeg aldrig fortrudt. Desuden er Obton en virksomhed i vækst, og jeg kunne se store muligheder for at få ansvar, hvilket ellers kan være vanskeligt som studerende.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Det gør jeg blandt andet, fordi jeg sidder med en bred vifte af spændende og udfordrende opgaver, som sjældent er ens. Jeg får lov til at forbedre mig fagligt – og i takt med dette får jeg også mere og mere ansvar. Sidst men ikke mindst er Obton en virkelig god arbejdsplads, hvor jeg har mange utroligt dygtige kollegaer.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Mange af mine medstuderende arbejder som stud.jur. ved advokatfirmaer, hvor de ikke er i kontakt med klienter og har et minimalt ansvar. Her hos Obton sidder jeg i ”min” klients virksomhed, hvor jeg rådgiver og vejleder medarbejdere med juridiske spørgsmål. Jeg er også meget glad for de opgaver, jeg sidder med, fordi de dels er juridisk meget komplicerede, og dels fordi jeg har opgaver, der ikke er juridiske, men alligevel utroligt spændende.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

Jeg har fagligt dygtige kollegaer, som også har interesse i, at jeg skal blive bedre til mit arbejde. At de også bakker mig op ved at give mig et stort ansvar i komplicerede opgaver, er mindst lige så fedt. Obton er en virksomhed i vækst, og det er kort og godt fantastisk at være en del af.

Relaterede artikler

Mød Kristoffer Kamstrup Gade

"Det bedste ved arbejdspladsen er produktet - bæredygtig energi - og de rammer, vi arbejder i."

Mød Sine Ejg Frifelt

”Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på."

Mød Hans Peter Vestergaard

”Der er stort potentiale i solenergi, og dét vil jeg gerne være med til at bevise.”

Mød Marianne Holm

”Jeg er ikke bare en brik i et større puslespil, men vi er alle vigtige medspillere på holdet.”