Mød Kim Brandt-Ligaard

Jeg er rigtig glad for, at jeg har en stor frihed under ansvar.

Intern Konsulent 
Ansat siden november 2012


Hvad er din funktion i virksomheden?

Jeg er ansat som intern konsulent i Obtons telemarketing-afdeling, hvor vi finder frem til potentielle investorer og varetager en stor del af kontakten med dem. Min rolle indebærer at gøre dem klogere på investeringsmulighederne hos os og sammen med dem finde frem til den mest attraktive løsning for dem.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive del af Obton?

Dengang arbejdede jeg med salg i en helt anden branche, nemlig fiskeeksport. Det var tid til at prøve noget nyt, og da jeg faldt over stillingsopslaget på nettet, fangede det min interesse med det samme. Jeg startede som medarbejder nummer to i teamet, der i dag er tredoblet, så jeg har på den måde været med fra starten.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Det er jeg, fordi jeg altid går glad på arbejde, og jeg synes, at det er sjovt og inspirerende at tale med mange forskellige mennesker. Jeg har i høj grad mulighed for at påvirke, hvad arbejdsdagen byder på, og jeg er rigtig glad for, at jeg på den måde har en stor frihed under ansvar.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Jeg sætter pris på at arbejde med salg og at have en god dialog med dem, jeg har i røret. Hver dag taler jeg med mange forskellige mennesker, og snakken er vidt forskellig hver eneste gang. Det bliver aldrig en rutine, for samtalen går på en ny måde hver gang, jeg ringer op.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

At hver kunde er unik. Og så er det vigtigt at huske, at det ikke kun handler om, at jeg gerne vil levere mit budskab, men i høj grad også om at lytte til personen i den anden ende.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

At jeg ser arbejdsglæde overalt omkring mig. Vi medarbejdere har selv været med til at definere Obtons mission, vision og værdier, så vi kender allesammen retningen og arbejder mod det samme mål. Og så ved jeg, hvordan mine kolleger, der står for de næste led i processen, arbejder, og det gør mig stolt, at jeg på den måde fuldt ud kan stå inde for det, jeg sælger. 

Relaterede artikler

Mød Sine Ejg Frifelt

”Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på."

Mød Hans Peter Vestergaard

”Der er stort potentiale i solenergi, og dét vil jeg gerne være med til at bevise.”

Mød Kristina Schøler Kjeldsen

"Jeg får lov til at forbedre mig fagligt – og i takt med det, får jeg også mere og mere ansvar."

Mød Marianne Holm

”Jeg er ikke bare en brik i et større puslespil, men vi er alle vigtige medspillere på holdet.”