Mød Karina Mervild Greve

”Jeg er stolt af at arbejde i en virksomhed, som er med til at påvirke omstillingen til grøn energi i en positiv retning.”

Financial Controller hos Obton A/S
Ansat siden november 2018

Hvad er din funkton i virksomheden?

Jeg arbejder i Obtons økonomiafdeling som Accounting Specialist. Jeg er ansvarlig for bogholderiet i Obton A/S samt flere selskaber i koncernen, hvor jeg bl.a. afstemmer moms, løn og banker. Jeg opretter nye bankkonti og nye brugere, og mit primære fokus er bogholderiet og optimering af arbejdsprocesser.

Hvorfor valgte du i sin tid at blive del af Obton?

Obton er i vækst, og jeg ville gerne være en del af den rejse, virksomheden står over for. Stillingen fangede min interesse, fordi den indebærer optimering af administrative bogholderiopgaver, og her har jeg en del erfaring fra tidligere jobs, som jeg kan bidrage med.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Fordi jeg får lov at udvikle mig. Virksomheden vokser, og det giver mulighed for at få nye opgaver, så man ikke står stille i sin jobfunktion. Og så er der altid en god stemning på kontoret og gode kolleger, der gør, at jeg er glad, når jeg møder ind, og glad når jeg går hjem igen fra arbejde.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Det er dejligt, at jeg får lov til at sætte mit eget præg på opgaverne. Jeg er glad for at have styr på mange bolde i luften på én gang og at være ajourført på mine opgaver.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

I mit job er jeg tovholder på, at alle regninger bliver betalt til tiden, og at alle i huset får afleveret den nødvendige dokumentation til bogholderiet. Derudover har jeg stor fokus på at optimere processer i afdelingen.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

Som medarbejder mærker man tydeligt, at der er handling bag Obtons værdier. De er ikke bare ”tomme” ord på et stykke papir men en del af hverdagen. Og så er jeg stolt af at arbejde i en virksomhed, som er med til at påvirke omstillingen til grøn energi i en positiv retning.

Relaterede artikler

Mød Sine Ejg Frifelt

”Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på."

Mød Hans Peter Vestergaard

”Der er stort potentiale i solenergi, og dét vil jeg gerne være med til at bevise.”

Mød Kristina Schøler Kjeldsen

"Jeg får lov til at forbedre mig fagligt – og i takt med det, får jeg også mere og mere ansvar."

Mød Marianne Holm

”Jeg er ikke bare en brik i et større puslespil, men vi er alle vigtige medspillere på holdet.”