Mød Frank W. Eilersen

Mit største aktiv er mine medarbejdere. Derfor har jeg stort fokus på at sikre, at de er glade og tilfredse.

Investeringschef og Partner i Obton A/S
Ansat siden august 2014

Hvordan blev du del af Obton?

Jeg var faktisk ikke på jobjagt, men blev sat i forbindelse med Obtons investeringsdirektør, Oliver, gennem en af mine tidligere medarbejdere. Oliver solgte både sig selv og Obton rigtigt godt, så jeg blev overbevist.
Sådan en chance får man kun få gange i sit liv, og jeg var derfor nødt til at prøve det af – hvilket jeg aldrig har fortrudt.

Hvorfor er du her stadig i dag?

Kort sagt: Fordi jeg har verdens fedeste job.

Obton er en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor det er fedt at arbejde. Jeg er omgivet af mange spændende mennesker, både internt og eksternt.

Som investeringschef er jeg desuden med til at træffe mange spændende beslutninger, og jeg elsker at udvikle og performe sammen med mine medarbejdere. Og så er jeg konkurrencemenneske og elsker at gå forrest, hvilket passer perfekt til Obtons kultur.

Hvad er du særligt glad for i dit job?

Som investeringskonsulent møder jeg mange spændende mennesker og skaber gode relationer gennem mine mange kundebesøg. Jeg er vild med mine kunder, og jeg gør mit bedste for at sikre gode, sunde forretninger for både dem og Obton. Min hverdag veksler meget, og der dukker hele tiden nye udfordringer op, hvilket er super fedt.

Hvad har du særligt fokus på i dit job?

Som investeringschef har jeg fået et personaleansvar, som jeg tager meget seriøst. Jeg ved, at mit største aktiv er mine medarbejdere. Derfor har jeg fokus på at sikre, at de er glade og tilfredse.

Hvad er det bedste ved Obton som arbejdsplads?

Det er helt klart den store tillid, der er til medarbejderne. Her gælder ”frihed under ansvar”, og vi skaber store resultater og vokser - sammen.

Relaterede artikler

Mød Sine Ejg Frifelt

”Dagene er sjældent ens, og her er en særlig dynamik, som jeg sætter stor pris på."

Mød Hans Peter Vestergaard

”Der er stort potentiale i solenergi, og dét vil jeg gerne være med til at bevise.”

Mød Kristina Schøler Kjeldsen

"Jeg får lov til at forbedre mig fagligt – og i takt med det, får jeg også mere og mere ansvar."

Mød Marianne Holm

”Jeg er ikke bare en brik i et større puslespil, men vi er alle vigtige medspillere på holdet.”