Hvorfor arbejde her?

Vi siger, at vi giver mennesker nye muligheder. Det gør vi på to måder: Det sker, når vi indtager nyt terræn inden for investering i solenergi, fordi det skaber nye muligheder for vores investorer. Det sker også, når vi får flere medarbejdere med på holdet i vores organisation. 

Skab mulighed for en grønnere verden

Som en del af Obton bliver du med-pionér og bidrager til en grønnere verden. Sådan en får vi nemlig ikke, medmindre der investeres i den.

I dag administrerer vi mere end 700 solcelleparker på tværs af en lang række lande, og det er den grønne strøm herfra, der direkte er med til at mindske udledningen af CO2. 

Vores kerneprodukt er altså i sig selv bæredygtigt og gennemgående meningsfuldt i vores øjne. Derfor ligger vores arbejde også i direkte forlængelse af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, som blandt andet tilsigter, at alle europæere i 2030 skal have adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris.  

Læs mere om solenergi på obton.com

En stærk vision

Landets stærkeste produkter, de stærkeste investorer og de stærkeste medarbejdere er vores omkvæd. Det kommer vi ikke sovende til, og vores brændstof er den vindermentalitet, vi deler her hos os.

Derfor forsøger vi at skabe et miljø, hvor vi fejrer vores sejre og hele tiden sætter nye, ambitiøse mål. Vi skal have rammer, der fodrer motivation og giver muligheder.

Det er vores ønske, at alle manifesterer vores kerneværdier i deres virke hos os, da det er afgørende for, at vi kan være fælles om den unikke kultur, vi har haft fra begyndelsen.

Når vi lykkes med det, er det først og fremmest, fordi vi insisterer på, at man skal kunne gå glad på arbejde – og glad hjem igen.

Om at arbejde hos os

Hvem er vi?

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi har det sjovt og hele tiden er på vej fremad.

Det giver mening

Vores kerneprodukt er i sig selv bæredygtigt og gennemgående meningsfuldt, fordi vi bidrager til en grønnere verden.

Kulturen hos Obton

Vi værner om kulturen i Obton. Det betyder bl.a., at vi fejrer vores succeser og dyrker vores værdier.