"Vi giver mennesker nye muligheder"

Hos Obton har vi et slogan, der lyder: ”Vi giver mennesker nye muligheder”. Men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det vigtigt? Få svaret her.

”Vi giver mennesker nye muligheder” er ikke bare et fancy slogan eller en tom floskel. Vi mener det, og vi udlever det i vores organisation”, fastslår Obtons HR-chef Andreas Jakobsen.

”Vi har utallige eksempler på, at man som medarbejder har muligheder for at udvikle sig og vokse i takt med, at virksomheden også bliver større. Det har masser af fordele”, påpeger han og fortsætter.   

” Vi er vilde med medarbejderens mulighed for mobilitet i virksomheden. Et internt skift i organisationen er med til at tilføre ny viden, nedbryde siloer og skabe en bedre sammenhængskraft, hvilket er nødvendigt i en virksomhed i hastig vækst.  

"Udvikling giver samtidig glade og tilfredse medarbejdere, der kan se sig selv i virksomheden i mange år. Det kommer i høj grad både medarbejderen og vores virksomhed til gode. Derfor er det også en del af vores fastholdelsesstrategi og et centralt punkt for vores ledere, at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til, hvor vores medarbejdere befinder sig,” lyder det fra HR-chefen.   

HR-chef Andreas Jakobsen

Match på værdier af afgørende

I Obtons HR-afdeling har medarbejderne et meget stort fokus på, at værdierne hos nye medarbejdere matcher med Obtons værdier.

”We hire for attitude and train for skills”. Vores holdning er, at vi altid kan klæde en medarbejder på til at varetage nye opgaver eller en anden stilling, hvis personen har den rigtige indstilling og det rette værdisæt. Derfor har vi også mange eksempler på, at en medarbejder starter ét sted i virksomheden, men rykker til nye udfordringer, i takt med at behovet i virksomheden opstår. Det er win win for alle parter," slutter Andreas Jakobsen.

Relaterede artikler

Temauge: Obton School

I uge 46 var der læring og indsigt på skoleskemaet i Obton School. Formålet var at lære hinanden og organisationen bedre at kende.

Kick off-tur 2022: Obton go green in Ireland 🍀

Temaet var grønt, da alle Obtons medarbejdere fra ind- og udland var samlet i Irland i september.

Fart på august - Djurs Sommerland og DHL

Høj puls, hygge og samvær har fyldt i kalenderen i august.

Obton trak i festivaltøjet

Obtons sommerfest 2022 var en fantastisk dag, aften og nat med skøn musik og glade medarbejdere. Se video.