Temauge stiller skarpt på kerneværdien 'ordentlighed'

I uge 46 satte vi fuld skrue på 'ordentlighed', som er en af vores fem kerneværdier: flid, glæde, vindermentalitet, handlekraft og ordentlighed.


Hos Obton definerer vi værdien 'ordentlighed', som
alt det, vi gør og siger - både udadtil og indadtil. Vi holder, hvad vi lover, og vi behandler vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere med ordentlighed og respekt for den tillid, vi har fået. 

Inspiration fra Guldfireren

For at kickstarte temaugen var alle medarbejdere inviteret til et foredrag med Eskild Ebbesen (tidligere roer, kendt fra Guldfireren). Gennem fortællinger fra en imponerende sportskarriere gav Eskild os alle inspiration til, hvordan vi som virksomhed kan blive ”verdensmestre i samarbejde”. Fortællinger vi kan bruge i hverdagen, når vi gennem ordentlighed og med respekt for hinanden bestræber os på at blive endnu skarpere og levere endnu bedre resultater.

Sæt ord på værdien

Tilbage på kontoret skulle vi ugen igennem sætte ord på, hvad ordentlighed betyder for os hver især, og derudover blev der sendt en ”ordentlighedsstafet” rundt mellem afdelingerne i huset - med en dertilhørende forklaring og hyldest på vores intranet. 

Der var også besøg af en kaffevogn, så alle kunne få en ordentlig 'kop kaf'.

Relaterede artikler

Temauge med god energi: Obtons medarbejdere samlede 75.000 kr. ind til Røde Kors

I uge 20 var der skruet godt op for den gode energi på Obtons kontorer i ind- og udland.

Onboarding: 50 nye medarbejdere samlet til Obton Camp

Den 20.-21. april var 50 nye medarbejdere fra ind- og udland samlet i Aarhus til Obton Camp.

"Vi giver mennesker nye muligheder"

Hos Obton har vi et slogan, der lyder: ”Vi giver mennesker nye muligheder”. Men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det vigtigt? HR-chef Andreas Jakobsen giver svaret.

Onboarding: Gåture og kaffemøder giver en god start

Mød Lisbeth, der fortæller om vores ambassadørordning.