Ambassadørkorps står klar med en femstjernet modtagelse

Det kan være en æske chokolade, et brev eller en blomst. Hos os er det en hel person …

Vi vil nemlig gerne sikre, at du får en femstjernet modtagelse, når du ankommer som ny kollega her til Prismet. Tolv mennesker her i huset har sagt ja til et ekstra ansvar for netop at sikre dette, og selvom de ligner os andre, så kan de altså tilføje titlen ’Kulturambassadør’ til samlingen.

Hver gang onboarding-planen tilrettelægges for en ny kollega, tildeles vedkommende også en kulturambassadør, som fra første dag vil bidrage til den bedst mulige modtagelse og opstart hos os.

Og eftersom vi gør en del ud af at skabe det bedste match mellem ny kollega og kulturambassadør, tillader vi os at have høje forventninger til ordningen, som blev skudt i gang ultimo 2019.


Tankerne bag:

 1. Jo bedre medarbejdere bliver onboardet på en ny arbejdsplads, jo større tilfredshed vil man typisk opleve sin nye stilling - og bidrage til kulturen i virksomheden.

  Sidstnævnte er ét af de emner, som står allerøverst på vores prioriteringsliste, netop fordi vi vokser i det tempo, vi gør. Som ny hos os vil man uundgåeligt selv komme til at trimme velkommen-til-musklen, da der formentlig ikke vil gå lang tid, før det næste nye ansigt ankommer til Prismet.

  Vi tror på, at god onboarding kickstartes, så snart man træder ud af elevatoren og ind på kontoret.

 2. Vi vil gerne imødekomme store som små spørgsmål, der uundgåeligt opstår, når man skal finde sig til rette på en ny arbejdsplads; Navne, organisationsstruktur, ’plejer’ og kaffemaskineplacering er essentiel viden, som de færreste lærer udenad fra første færd.

  Der findes ingen dumme spørgsmål, og alle står klar til at hjælpe – men det kan nu alligevel være rart med et greencard til en garvet kollega, når man pludselig bliver i tvivl. 

 3. Godt begyndt er halvt fuldendt, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at vores nyeste kollega føler sig som en del af holdet, allerede inden han eller hun møder ind første dag.

  Derfor sender vi en videohilsen fra kulturambassadøren med i vores velkomstmail, så man ikke står overfor lutter nye ansigter, når man træder ind på matriklen. 

 4. Sidst men ikke mindst er kulturambassadør-ordningen et indirekte udtryk for, at vi rigtig gerne vil hinanden. Ikke kun når vi drifter solcelleanlæg eller drøfter selskabsadministration, men også når vi kaster os over frokosten eller mødes ved kaffemaskinen.

  Vores kulturambassadører er alle sammen glade for at møde nye mennesker – og god energi avler god energi.
   

Temauge stiller skarpt på kerneværdien 'ordentlighed'

I uge 46 satte vi fuld skrue på 'ordentlighed', som er en af vores fem kerneværdier: flid, glæde, vindermentalitet, handlekraft og ordentlighed.

Kursustilbud booster viden og udvikling

Ny viden, personlig udvikling, inspiration og godt samvær med kollegaer. Der er mange ord, der passer på Obtons årlige kursuskatalog.

Fredagsbaren er tilbage efter lang coronapause

En gang i kvartalet samler vi alle medarbejdere til nogle hyggelige timer en fredag eftermiddag/aften.