Ambassadørkorps står klar med en femstjernet modtagelse

Det kan være en æske chokolade, et brev eller en blomst. Hos os er det en hel person …

Vi vil nemlig gerne sikre, at du får en femstjernet modtagelse, når du ankommer som ny kollega her til Prismet.

En lang række engagerede mennesker her i huset har sagt ja til et ekstra ansvar for netop at sikre dette, og selvom de ligner os andre, så kan de altså tilføje titlen ’Kulturambassadør’ til CV’et.

Hver gang onboarding-planen tilrettelægges for en ny kollega, tildeles vedkommende også en kulturambassadør, som fra første dag vil bidrage til den bedst mulige modtagelse og opstart hos os.


Tankerne bag:

 1. Jo bedre medarbejdere bliver onboardet på en ny arbejdsplads, jo større tilfredshed vil man typisk opleve sin nye stilling - og bidrage til kulturen i virksomheden.

  Sidstnævnte er ét af de emner, som står allerøverst på vores prioriteringsliste, netop fordi vi vokser i det tempo, vi gør. Som ny hos os vil man uundgåeligt selv komme til at trimme velkommen-til-musklen, da der formentlig ikke vil gå lang tid, før det næste nye ansigt ankommer til Prismet.

  Vi tror på, at god onboarding kickstartes, så snart man træder ud af elevatoren og ind på kontoret.

 2. Vi vil gerne imødekomme store som små spørgsmål, der uundgåeligt opstår, når man skal finde sig til rette på en ny arbejdsplads; Navne, organisationsstruktur og ’plejer’ er essentiel viden, som de færreste lærer udenad fra første færd.

  Der findes ingen dumme spørgsmål, og alle står klar til at hjælpe – men det kan nu alligevel være rart med et greencard til en garvet kollega, når man pludselig bliver i tvivl. 

 3. Godt begyndt er halvt fuldendt, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at vores nyeste kollega føler sig som en del af holdet, allerede inden han eller hun møder ind første dag.

  Derfor sender vi blandt andet en videohilsen fra kulturambassadøren med i vores velkomstmail, så man ikke står overfor lutter nye ansigter, når man træder ind på matriklen. 

 4. Sidst men ikke mindst er kulturambassadør-ordningen et indirekte udtryk for, at vi rigtig gerne vil hinanden. Ikke kun når vi bygger/drifter solcelleanlæg eller skaffer nye investorer, men også når vi kaster os over frokosten eller mødes ved kaffemaskinen.

  Vores kulturambassadører er alle sammen glade for at møde nye mennesker – og god energi avler god energi.

Hvad siger de nye medarbejdere?

 • "Dejligt uformelt – godt at have én at gå til"

 • "Man føler sig godt taget imod"

 • "Det giver en god tryghed – rart at have et kendt ansigt i huset"

 • "Det giver et godt indtryk af virksomheden – de viser interesse for medarbejderne"

 • "Godt koncept - jeg er fan"

Rekruttering og onboarding

Temauge med god energi: Obtons medarbejdere samlede 75.000 kr. ind til Røde Kors

I uge 20 var der skruet godt op for den gode energi på Obtons kontorer i ind- og udland.

Onboarding: 50 nye medarbejdere samlet til Obton Camp

Den 20.-21. april var 50 nye medarbejdere fra ind- og udland samlet i Aarhus til Obton Camp.

"Vi giver mennesker nye muligheder"

Hos Obton har vi et slogan, der lyder: ”Vi giver mennesker nye muligheder”. Men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det vigtigt? HR-chef Andreas Jakobsen giver svaret.