Company management

I Company Management er gennemgang af regnskaber, overvågning og videregivelse af produktionstal, afholdelse af generalforsamlinger og sikring af en god kontakt med investorerne blandt de væsentligste arbejdsopgaver.

Herudover er medarbejderne i hyppig kontakt med vores udenlandske samarbejdspartnere, der håndterer virksomhedens solcelle-projekter. 

Som medarbejder i afdelingen er det vigtigt at have økonomisk overblik, flair for at yde en fremragende kundeservice, og at man trives med at holde mange bolde i luften på én gang.

Samtidig er det en dynamisk afdeling, hvor humøret er højt, og hvor godt samarbejde er altafgørende for, at arbejdsopgaverne bliver løst optimalt.

Mød en medarbejder: Rasmus Laursen

Rasmus er leder for et team af operations controllere, der administrerer driften af Obtons projekter i Tyskland, Italien og Holland. 

I afdelingen han direkte kontakt til både vores investorer og en stor del af vores samarbejdspartnere.

I dagligdagen har Rasmus stort fokus på, at hans team har de bedste forudsætninger for at kunne levere en god service, hvad enten det er en investor eller en lokal bank, der har et spørgsmål eller en udfordring. 

Læs mere om Rasmus

Interesseret i et job i Company Management?


Kontakt: Knud Erik Keller

Director of Company Management
Telefon: +45 40 13 64 81
E-mail: kek@obton.com