OBTON KONCENTON MILJO 0050

Obton som investeringspartner

Det er vigtigt at vælge en kompetent og erfaren investeringspartner, som du har tillid til. Hos Obton har vi gennem en årrække skabt solid værditilvækst for vores investorer, og vi lægger stor vægt på at skabe fuld gennemsigtighed i vores arbejde fra start til slut.

Obton er en langsigtet investeringspartner med fokus på at skabe et højt og stabilt afkast for vores investorer. Det gør vi ved at lokalisere og udvælge investeringsprojekter, der normalt er forbeholdt store finansielle aktører, og gøre dem tilgængelige for mindre og mellemstore investorer via investeringer i A/S- og P/S-projekter.

 

Din vej til en solid investeringsportefølje 

Vi hjælper vores investorer med at skabe robuste investeringsporteføljer, som er mindre sårbare over for udsvingene på aktie- og obligationsmarkedet. Det gør vi via alternative investeringer i "grønne" driftsaktiver, som giver et gns. årligt afkast på 5-9% med og uden indbygget skatteincitament.

 

Hvorfor vælge Obton som investeringspartner?

  • Vi er Danmarks største udbyder af investeringer i store solcelleparker.

  • Vi har siden stiftelsen i 2006 skabt positive resultater for vores mere end 2000 investorer, og forvalter i dag kapital for over DKK 7 mia.

  • Vi har solid erfaring inden for energisektoren og administrerer bl.a. mere end 300 solcelleparker.

  • Vores tilgang til investeringer er konservativ, og vores budgetter er baserede på avancerede risikostyringsmodeller.

 

Sådan sikrer vi dig en tryg investering

En tryg investering kræver et solidt beslutningsgrundlag og en pålidelig udbyder. Derfor, mener vi, det er vigtigt at vælge en erfaren og kapitalstærk investeringspartner, som du har tillid til. Hvilken historik kan udbyderen fremvise, og hvad siger andre investorer? 

 

Hos Obton lægger vi stor vægt på at skabe fuld gennemsigtighed omkring projektforudsætninger og potentielle investeringsscenarier.

 

Se vores aktuelle projekter >>