‹ TilbageVirksomhedsskatteordningen Topbillede

Vil du optimere dit udbytte af virksomhedsskatteordningen?

Driver du virksomhed i virksomhedsskatteordningen (VSO), og har du et opsparet overskud i denne - så kan du med fordel læse videre og se, hvordan vi hjælper Bent med at optimere hans udbytte af VSO - måske kan vi også hjælpe dig med at...

 

#1 ...få penge retur fra SKAT til privat forbrug

 

#2 ...skabe ekstra løbende indtægter til pension

 

#3 ...reducere opsparet overskud/skattebyrde i VSO

 

 

Bent har et opsparet overskud i sin VSO på DKK 2.000.000, som han ønsker at reducere, idet han ikke bryder sig om den store skattebyrde, han ruller foran sig. Desuden vil han gerne udnytte overskuddet til at spare mere op til sin pension.

 

Ved køb af en K/S-andel i en størrelse, der imødekommer Bents behov for fradrag, vil afskrivningerne være så store, at de kan bruges til at reducere det opsparede overskud samt give Bent penge tilbage fra SKAT til privat forbrug.

 

 

FAKTA OM BENT HANSEN

  • Bent er 45 år, selvstændig og driver sin virksomhed i VSO
  • Bent har et opsparet overskud i VSO på: DKK 2.000.000
  • Bent indskyder i sit K/S-projekt hos Obton: DKK 580.000
  • Bent får via K/S-projektet et skattefradrag i 2015 på: DKK 500.000

 

Efter investering i et K/S-projekt med et indskud på DKK 580.000, modtager Bent i 2015 et fradrag på DKK 500.000. Da driften i hans VSO går i nul i år, modregnes hele fradraget i stedet i hans opsparede overskud. Overskuddet nedbringes således til DKK 1.500.000.

 

 

VSO Eksempel

 

 

Ekstra udbetaling og løbende indtægter
Bents reducerede overskud i VSO betyder, at hans skattebyrde nedbringes, og han får (på grund af den justerede skat) DKK 122.500 tilbage fra SKAT til privat forbrug.


Desuden opnår han via de årlige udlodninger fra solcelleprojektet ekstra løbende indtægter, som giver hans virksomhed et ekstra ben at stå på samtidig med, at Bent skaber en supplerende pensionsopsparing.


Vil du også lære mere om dine muligheder for at optimere dit udbytte af VSO?


Bestil et prospekt på vores attraktive, nye tyske K/S-projekt, 
Solenergi Opal, eller et uforpligtende opkald om dine muligheder i VSO her.

 

PS. Vidste du, at den såkaldte 30%-ordning, hvor det var muligt at indbetale op til 30% af årets overskud i VSO til ratepension fra 2014 ikke længere er gældende, og at det derfor kan være en god idé at spare op til pension på anden vis.