‹ TilbageSolen Paa Vej Mod Nye Hoejder Banner

Produktionen 0,4% foran budgettet for 2015

Med over 300 solcelleparker under administration rammer produktionen fra Obtons parker meget tæt på det, som der blev budgetteret med fra starten af 2015. Lægges produktion fra vores belgiske, franske, italienske, spanske og tyske parker sammen, lander vi på en samlet produktion, der er 0,4% foran budget.

-

Hos Obton vil vi ikke konkurrere på eksotiske afkast, men fokuserer på at tilbyde konservative budgetter, der har hold i virkeligheden. Fra tid til anden er det rart at få bekræftet, at strategien viser sig at være den rigtige.

 

Produktionen 0,4% foran budget

Den nyeste opgørelse for 2015 fra Obtons driftsafdelingen, der er ansvarlig for produktionen på de solcelleparker, som Obton administrerer, viser, at den samlede produktion på tværs af lande og projekter nåede i mål med 0,4% bedre end budgettet.

 

Billedet matcher den historiske data

Kigger vi i historiebøgerne, har Obton en produktionshistorik fra 2009 og frem til 2015, der understøtter det billede, som vi så i 2015. Lægger vi al den produktionsdata sammen, som vi har oparbejdet gennem de sidste 7 år, lander produktionen på -0,6%, hvilket er utroligt tæt på det, som vi så i 2015. Selvom der fra år til år kan være variationer i produktionen på de respektive solcelleparker, påpeger Obtons produktionshistorik, at over en længere periode er udsvingerne minimale.