InformationsmøderNyhedsbrevKarriere Log på
‹ TilbageInvestordagen 2015 (1)

Obton kastede sollys over InvestorDagen 2015 i Aarhus

Til trods for, at vejret var gråt på Dansk Aktionærforenings investormesse i Aarhus den 3. juni, blev det alligevel en solrig dag med god stemning og stor interesse for solenergi som et af tidens mest attraktive og stabile investeringsaktiver.

 

Igen i år deltog Obton på den traditionsrige investormesse i Aarhus, smilets by. Hele dagen igennem oplevede vi stor spørgelyst blandt de mange fremmødte, der resulterede i rigtig mange spændende samtaler i Obton-standen.

 

Vi talte både med en række af vores kunder samt adskillige potentielle nye investorer, som fik kastet lys over, hvordan de også har mulighed for at lade solen skinne på deres investeringsporteføljer.

 

Vindere af Obton-lodtrækning (!)

For at bidrage til spændingen og det gode humør på messen, lavede vi en lodtrækning om et par dejlige flasker italiensk Amarone rødvin, og vi kan nu løfte sløret for, hvem de heldige vindere er:

 

Årets vindere

Aase Hoeck - Risskov

Claus Hansen – Aarhus

 

 

- Tak for en rigtig dejlig dag til alle vores besøgende.

 

 

PS. Vil du vide mere om, hvordan du (ligesom 1.200 andre investorer) kan tage del i de stabile penstrømme fra investering i solenergi, kan du se vores korte film på 3 min. ved at KLIKKE HER >>  

Image

Name

Stilling
Content
Mail
Tlf