‹ TilbageHer Finder Du Os

Obton får ny adresse - men vi bliver, hvor vi er

Hack Kampmann lægger navn til ny plads ved Obtons hovedkontor på den aarhusianske havnefront, og Obton skifter adresse til Hack Kampmanns Plads 1-3.

-

Hack Kampmanns Plads 1-3

Arkitekten bag Toldkammeret, hvor Obtons hovedkontor har til huse, får opkaldt en nyetableret plads efter sig i forbindelse med et stort omlægningsprojekt af havnen i Aarhus, der blandt andet skal være med til at skabe en større sammenhæng mellem by og vand.

Det betyder, at Toldkammerets adresse, der før hed Nordhavnsgade 1, pr. 1. april 2015 ændres til Hack Kampmanns Plads 1-3. 

 

>> Læs mere om det store havneprojekt i Aarhus her

 

 

Hædring af manden bag aarhusianske vartegn 

Mere end nogen anden arkitekt har Hack Kampmann været med til at sætte sit præg på det aarhusianske bybillede med værker som Aarhus Teater, Aarhus Katedralskole og ikke mindst Marselisborg Slot, der især i sommermånederne huser den kongelige familie.

 

Aarhus Havn Aeldre Billede Med Dampskib

 

Hack Kampmann er aldrig før blevet hædret med en gade eller plads i Aarhus – til trods for at han blandt mange bliver betegnet som den mest betydningsfulde arkitekt i byens historie. Pr. 1. april 2015 – præcis 120 år efter opførelsen af Toldkammeret – bliver han dog hædret med sin helt egen plads.

 

>> Se hvilke aarhusianske værker Hack Kampmann stod bag