‹ TilbageOBTON_KONCENTON_MILJO_144

Lovforslag omhandlende skatteforhold i K/S-investeringer vedtaget

Den 2. juni 2017 vedtog Folketinget som ventet et lovforslag, der skal hindre, at underskud fra investeringer i blandt andet solcelleparker, vindmøller og ejendomme ikke længere kan bruges af private investorer til at nedbringe skat i anden indkomst.

Umiddelbart efter lovforslagets offentliggørelse i december 2016 orienterede Obton sine berørte investorer om lovforslagets omfang og evt. konsekvenser. Dengang og nu er meldingen den samme: loven har ingen konsekvenser for det skattemæssige forhold i K/S-selskaberne under Obton administration, da den ikke har tilbagevirkende kraft.

 

>> Læs nyhed fra december 2016 her

 

Administrativt ændrer loven heller ikke noget for de knap 130 K/S-selskaber, som Obton har under administration. Her kan investorerne fortsat forvente et højt serviceniveau af deres selskaber, hvor bl.a. generalforsamlinger, nyhedsbreve og investorområde varetages på samme professionelle niveau. Dog har lovændringen den konsekvens, at det fremover ikke længere er muligt at investere i K/S- eller I/S-selskaber og samtidigt benytte sig af det skattemæssige fradrag.

 

Hvad indeholder loven i detaljer? 

 

>> Læs hele lovændringen her