‹ Tilbage2

Grøn cykelweekend med fokus på sol, vind og netværk

I starten af oktober drog tre af Obtons partnere til Frankrig for at tilbringe en weekend i bæredygtighedens tegn. Her var grøn energi og ditto sport på programmet, og Obton benyttede arrangementet til at netværke med andre førende aktører inden for europæisk solenergi.

I det smukke Beaujolais-område 60 km nord for Lyon i Frankrig blev der i begyndelsen af oktober afholdt Renewables World Championship Biker Race. Her var de mest betydningsfulde aktører inden for europæisk sol- og vindenergi samlet for at udveksle erfaringer vedrørende grønne energiløsninger samt for at deltage i et velorganiseret cykelløb med rig mulighed for at skabe forbindelser til potentielle samarbejdspartnere i branchen.

 

Mikkel Berthelsen, Andreas Duckert og Anders Marcus var Obtons repræsentanter ved det franske netværks- og cykelarrangement. Med sig havde de Ulrich Winkelmann fra Obtons tyske bank – NordLB – og der var således lagt op til en weekend i selskab med både eksisterende og kommende forretningsforbindelser.

 

Især weekendens netværksdel var vellykket for Obtons deltagere, da det ifølge Andreas Duckert her lykkedes at ”komme tættere på både store og små spillere på solmarkedet og sætte Obton på Europakortet over væsentlige solaktører”. Obton-repræsentanterne fik således etableret gode forbindelser til branchen, hvilket givetvis forbedrer virksomhedens fremtidige investerings- og finansieringsmuligheder inden for europæisk sol- og vindenergi.

 

Hvor netværksdelen af arrangementet forløb uden problemer, så det værre ud for Obtons cykelresultater. Deltagerne fremhæver med et smil, at de burde have tilbragt flere timer i cykelsadlerne i månederne op til arrangementet, da de 65 km på cykel i kuperet terræn var en stor udfordring. Der er derfor bred enighed blandt Obton-repræsentanterne om, at de vil arbejde på bedre cykelben som forberedelse til næste års Renewables World Championship Biker Race. 

 

>>> Klik på billederne nedenfor for at åbne dem i større formater