‹ TilbageBillede4

En heldig investor skal en tur på Frederikshøj i Aarhus

Sommerens heldige vinder af en middag for to personer på den Michelin-hædrede restaurant Frederikshøj er nu udtrukket. Forleden kunne vi derfor med glæde informere en overrasket invester om, at han har en eksklusiv aften i vente.

Obton har det sidste halve år arbejdet på en tilfredshedsundersøgelse blandt de mere end 1200 investorer, der har investeret i vores solcelleprojekter. Som tak for deltagelsen har vi løbende udloddet eksklusive middage, og i sidste uge fandt vi konkurrencens anden vinder. Claus, der er investor i vores franske projekt K/S Obton Solenergi Embasse, kan derfor – sammen med en ledsager – se frem til en middag med vin på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus.

 

Der har været rigtig god respons på vores tilfredshedsundersøgelse, og vi har modtaget mange konstruktive besvarelser, som vi løbende gennemgår og tager til efterretning. I løbet af efteråret begynder vi at implementere nogle af de mange forslag, hvorfor investorernes svar er meget nyttige for vores fremtidige udvikling og fokuspunkter. Vi takker for de mange tilbagemeldinger og opfordrer samtidigt investorer til også at deltage i spørgeundersøgelsen vedrørende Obtons generalforsamlinger. De fleste investorer har allerede modtaget et link til undersøgelsen via et nyhedsbrev, mens de resterende får mulighed for at deltage inden for den nærmeste fremtid.