Topbillede

Obton Solenergi Stabil

Succesfuldt investeringskoncept med risikospredning i flere lande og årlige afkast på 8%.

Obton Solenergi Stabil er efterfølgeren til to succesfulde aktieprojekter, som baserer sig på indtjeningen fra en portefølje af solcelleparker i flere velkendte lande.

 

Til dette projekt er der i særlig grad taget højde for investorernes ønsker, og således er der sørget for en bedre omsættelighed af aktien, der børsnoteres, ligesom der er lagt en ny strategi for geninvestering af selskabets kapital.

 

Ja tak, send mig et prospekt pr. mail

 

Et stærkt alternativ til aktier og obligationer

Som investor modtager du faste, årlige udbytter og opnår et samlet afkast på 8% om året. På den måde sikres du en afbalanceret investering med fornuftig risikospredning og et højt afkast, som gør din investeringsportefølje modstandsdygtig over for udsvingene på finansmarkedet.

 

Projektet bygger på et gennemtestet koncept med projekterne Obton Solenergi Global og Obton Solenergi Balance som forgængere. De to projekter har tilsammen mere end 400 investorer og investeringer for mere end DKK 2,4 mia. Investorerne modtager planmæssigt deres udbytter. 

Obton Solenergi Stabil - dine fordele helt kort

  • Risikospredning via portefølje af solcelleparker fordelt i forskellige lande
  • Afkast på 8%, hvoraf 5% udbetales som løbende udbytter, mens resten geninvesteres og øger den indre værdi og aktiekursen
  • Selskabsinvestorer får udbytterne samt værditilvæksten skattefrit ind i deres selskab
  • Planlagt børsnotering på reguleret marked, hvilket giver større likviditet end Obtons tidligere projekter
  • Er uafhængig af bevægelserne på finansmarkedet
  • Investeringsmuligheder fra DKK 750.000

 

Se følsomhedsanalyse og budgetter i prospektet 

Er projektet relevant for mig? 

Obton Solenergi Stabil henvender sig til semi- og professionelle investorer. Projektet er en mulighed for dig, uanset om du er privatinvestor og vil investere for frie midler eller pensionsmidler, eller du er selskabsinvestor med overskudslikviditet i din virksomhed og ønsker at investere for selskabsmidler. 

 

 

 

Hjemmeside , Bund2

 

 

Opnå en tryg investering med Obton Forvaltning A/S

Obton Forvaltning A/S udbyder investeringsprojektet, og Obton A/S står for indkøb og finansiering af de solcelleparker, der indkøbes til projektet, som henvender sig til semi- og professionelle investorer. Obton Administration A/S sørger for, at investeringsprojektet får en professionel administration med højt serviceniveau, der trækker på erfaringer fra 177 investeringsselskaber med en samlet investering på mere end DKK 6 mia.

 

Obton Forvaltning A/S er en Forvalter af Alternative Investeringsfonde (FAIF) og er specialist i formidling, forvaltning og udvikling af investeringsprojekter. Formålet med forvaltningsaftalen er at udnytte Obton Forvaltning A/S’ specialiserede viden til at sikre en optimeret forvaltning af Obton Stabil Privatinvestor A/S og Obton Stabil Selskabsinvestor P/S. Derudover er den indirekte målsætning med aftalen at gøre investeringen så enkel som mulig for investorerne.